Ιερά Μητρόπολις Μόρφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 25 Ιουλίου – 1 Αυγούστου 2020

Ιερά Μητρόπολις Μόρφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 25 Ιουλίου – 1 Αυγούστου 2020

Εορτή αγίας Παρασκευής (26/7). Το Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020, και ώρα 6:30 μ.μ., ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό της αγίας Παρασκευής, στην κοινότητα Μουτουλλάς. Ανήμερα της εορτής ο Πανιερώτατος  θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον ίδιο ναό.

Το Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Ιωακείμ θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό  αγίας Παρασκευής, στην κοινότητα  Τεμβριάς. Ανήμερα της εορτής θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον ίδιο ναό.

Το Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου π. Ιάκωβος Καλογήρου θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό  αγίας Παρασκευής, στην κοινότητα Λειβάδια (Πιτσιλιάς). Ανήμερα της εορτής θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον ίδιο ναό. 

Εορτή αγίου Παντελεήμονος (27/7)

Την Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020, και ώρα 6:30 μ.μ., ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Αγίου Παντελεήμονος, στην κοινότητα Κακοπετριάς. Ανήμερα της εορτής ο Πανιερώτατος θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον ίδιο ναό.

Εορτή Προόδου Τιμίου Σταυρού (1/8)

Την Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020, και ώρα 6:30 μ.μ., ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος θα προστεί της Ακολουθίας του πανηγυρικού Εσπερινού με την ευκαιρία της «Προόδου του Τιμίου Σταυρού» και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Τιμίου Σταυρού, στην κοινότητα Πεδουλάς. Ανήμερα της εορτής ο Πανιερώτατος θα τελέσει τη θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον ίδιο ναό.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post