20 τόνοι αλευριού και πλιγουριού για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των άπορων

20 τόνοι αλευριού και πλιγουριού για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των άπορων

Δέκα τόνους αλεύρι και άλλους τόσους πλιγούρι παρέδωσε σήμερα αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Οργάνωσης Σιτηροπαραγωγών, στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο για τις ανάγκες ενδεών αδελφών μας που στηρίζονται από την Εκκλησία Κύπρου.

Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου έφθασαν από το πρωί τα φορτηγά αυτοκίνητα των εταιρειών – δωρητών, τα οποία παρέδωσαν τις δωρεές τους για όλες τις Μητροπόλεις, οι οποίες απέστειλαν εκπροσώπους για την παραλαβή της αναλογούσης ποσότητας αλευριού και πλιγουριού.

Επίσης, εκπρόσωποι των ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου κατέφθασαν στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο και παρέλαβαν ποσότητα από τη δωρεά για να διανεμηθεί στους ενδεείς ενορίτες τους.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Κυριάκος Καϊλάς, οι τρεις εταιρείες ΜΙΤΣΙΔΗΣ ΛΤΔ, Μύλοι ΧΑΤΖΗΓΙΩΡΚΗ και η Εταιρεία Α/ΦΟΙ ΚΕΠΟΛΑ συνεχίζουν την παράδοση που έχει ήδη καθιερωθεί με την προσφορά προς τους  συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου αφού ευχαρίστησε τους σιτοπαραγωγούς τόνισε ότι πρόκειται για μία ευγενική χειρονομία δηλωτική της γνήσιας και έμπρακτης αγάπης προς τους έχοντας ανάγκη αδελφούς μας και συμπλήρωσε ότι η Εκκλησία Κύπρου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των πασχόντων. 

«Η Εκκλησία πάντοτε διαχρονικά εκφράζει την προσφορά και την αγάπη της ιδιαίτερα προς όλους τους αδελφούς μας ιδιαίτερα αυτές τις μέρες», είπε ο Αρχιεπίσκοπος και κάλεσε τους πολίτες που έχουν την δυνατότητα να στηρίζουν τέτοιου είδους έργα να το πράττουν.

Αρχιμ. Τριφύλλιος Ονησιφόρου
Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post