Ονομαστήρια Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου (25 Ιανουαρίου 2021)

Ονομαστήρια Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου (25 Ιανουαρίου 2021)

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021, η Εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Γρηγορίου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως του Θεολόγου, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

Ο Θεοφιλέστατος το εσπέρας της Κυριακής, 24 Ιανουαρίου 2021, θα προστεί του Μεγάλου Εσπερινού (ώρα: 5.00 μ.μ.) και ανήμερα, στις 25 Ιανουαρίου, θα προστεί της Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναού του Αγίου Ιωάννου, στη Λευκωσία.

Λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία του κορονοϊού και τα μέτρα που ισχύουν, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας, επικαλούμενος την κατανόηση όλων, δεν θα εορτάσει φέτος τα ονομαστήριά του με τον τρόπο των προηγουμένων ετών και δεν θα δεχθεί επισκέψεις στην Ιερά Αρχιεπισκοπή. Ευχή όλων, η ανθρωπότητα να ξεπεράσει την παρούσα παρατεταμένη δοκιμασία και σύντομα να είμαστε πάλιν όλοι μαζί, με τις πρεσβείες του Αγίου Γρηγορίου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως του Θεολόγου.

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου
Γραφείο του Επισκόπου Μεσαορίας Γρηγορίου 

Τηλέφωνο:  +357 22 554611
Φαξ:   +357 22 431796
Email: office@churchofcyprus.org.cy  
Ιστοσελίδα: http://churchofcyprus.org.cy/
Ταχυδρομική Διεύθυνση: Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, Τ.Θ. 21130, 1502 Λευκωσία

Print Friendly, PDF & Email

Share this post