Εκδήλωση Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021

Εκδήλωση Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021

Την Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνει ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, στο πλαίσιο του εράνου για την οικονομική ενίσχυση του έργου του Συνδέσμου. Στη λιτή αυτή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία, έδωσαν το παρόν τους εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας και της αστυνομίας.

Στην εκδήλωση εκ μέρους της Αυτού Μακαριότητος του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, προσήλθε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, ο οποίος προσέφερε στην Πρόεδρο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου την εισφορά της Εκκλησίας. Ο Θεοφιλέστατος μετέφερε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας και εν γένει της Εκκλησίας της Κύπρου, συγχαίροντας παράλληλα όλους τους συντελεστές και τα μέλη του Συνδέσμου για το πολύτιμο έργο που επιτελείται και τη σπουδαία συμπαράσταση που παρέχει στους εμπερίστατους αδελφούς μας.

Είναι γνωστό ότι τόσο ο Μακαριώτατος και η Ιερά Σύνοδος, όσο και ο κλήρος και ο λαός της πατρίδας μας συμπαρίστανται πάντοτε αθόρυβα στους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας, διαβεβαιώνοντας ότι στο δύσκολο αυτό αγώνα που βρίσκονται μερικοί αδελφοί μας κλήρος και λαός συμπορεύονται μαζί τους.

Ευχή και προσευχή όλων μας, όπως επισήμανε ο Επίσκοπος Μεσαορίας, να συνεχίσει ο Σύνδεσμος να προσφέρει με επιτυχία τη σημαντική βοήθεια που παρέχει και η ασθένεια του καρκίνου με την εξεύρεση των κατάλληλων φαρμάκων και θεραπειών να αποτελέσει μια συνηθισμένη ασθένεια που θα θεραπεύεται αποτελεσματικά.

 

Από το Γραφείο Ενημερώσεως και Επικοινωνίας

Print Friendly, PDF & Email

Share this post