Εκκλησιασμός της κοινότητας Βιτσάδας στον Ιερό Ναό Αγίου Ιακώβου του Πέρσου στη Χοιροκοιτία (Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021)

Εκκλησιασμός της κοινότητας Βιτσάδας στον Ιερό Ναό Αγίου Ιακώβου του Πέρσου στη Χοιροκοιτία (Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021)

Ανακοίνωση-Πρόσκληση

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Μάμαντος Βιτσάδας, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο, το Προσφυγικό Σωματείο «Άγιος Μάμας Βιτσάδας» και όλα τα οργανωμένα σύνολα της κατεχόμενης κοινότητας Βιτσάδας της Μεσαορίας, καλούν τους χωριανούς να συμμετάσχουν στον εκκλησιασμό το πρωί της Κυριακής, 19 Σεπτεμβρίου 2021, στο Ναό του Αγίου Ιακώβου του Πέρσου στη Χοιροκοιτία, με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Μάμαντος (εκ μεταθέσεως απο τις 2 Σεπτεμβρίου). Του Εκκλησιασμού θα προστεί ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος. 

Καλούνται όσοι επιθυμούν να προσφέρουν άρτους και κόλλυβα της εορτής. Θα αναπευθεί Δέηση για επιστροφή των εκτοπισμένων στις πατρογονικές τους εστίες. Επίσης, θα τελεστεί μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως όλων των προαπελθόντων κατοίκων Βιτσάδας, κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής 1974 και κατόπιν στην προσφυγιά.

 

 Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Μάμαντος Βιτσάδας Μεσαορίας

Print Friendly, PDF & Email

Share this post