Σεμινάριο απο το Κεντρικό Εκκλησιαστικό Ταμείο για τις βασικές αρχές του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (15 Οκτωβρίου 2021)

Σεμινάριο απο το Κεντρικό Εκκλησιαστικό Ταμείο για τις βασικές αρχές του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (15 Οκτωβρίου 2021)

Στα πλαίσια της συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης και εκπαίδευσης του προσωπικού του Ελεγκτικού Τμήματος της Εκκλησίας της Κύπρου και του προσωπικού των Οικονομικών Υπηρεσιών και Λογιστηρίων των Αρχιερατικών Επαρχιών και Σταυροπηγιακών Μονών διοργανώθηκε από το Κεντρικό Εκκλησιαστικό Ταμείο στις 15 Οκτωβρίου 2021 ολοήμερο σεμινάριο σχετικά με τις βασικές αρχές του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.).

Ο Διευθυντής του Κεντρικού Εκκλησιαστικού Ταμείου και του Ελεγκτικού Τμήματος της Εκκλησίας της Κύπρου, κ. Ιωάννης Χαριλάου, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους 36 παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, τους ενημέρωσε για τα διάφορα φορολογικά θέματα της Εκκλησίας της Κύπρου, συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α.

Ακολούθησε η παρουσίαση των βασικών αρχών Φ.Π.Α. από τον κ. Μιχάλη Μιχαήλ, Διευθυντή στην PricewaterhouseCoopers Limited και συνεργάτη του Κεντρικού Εκκλησιαστικού Ταμείου. Αφού διεξήχθη συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα, το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

 

Εκ του Κεντρικού Εκκλησιαστικού Ταμείου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post