Οι ευχές και η πατρική αγάπη του Αρχιεπισκόπου Κύπρου στο προσωπικό και τους φιλοξενούμενους των ευαγών ιδρυμάτων της Λευκωσίας (Χριστούγεννα 2021)

Οι ευχές και η πατρική αγάπη του Αρχιεπισκόπου Κύπρου στο προσωπικό και τους φιλοξενούμενους των ευαγών ιδρυμάτων της Λευκωσίας (Χριστούγεννα 2021)

Με τις ευλογίες της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, μαζί με τους συνεργάτες του και τους Ιερείς των ενοριών μας, πραγματοποίησε τακτικές ποιμαντικές επισκέψεις σε ευαγή ιδρύματα, στέγες ευγηρίας, στέγες φροντίδας ηλικιωμένων και πολυδύναμα κέντρα ηλικιωμένων, καθώς επίσης και σε στέγες παιδιών και εφήβων, όπου μοιράστηκαν σε όλους δώρα, τα οποία είχαν ετοιμαστεί από την Ιερά Αρχιεπισκοπή. Επίσης, προσέφερε το Εορτολόγιο 2022 (τσέπης) των Εκκλησιαστικών Επιτροπών και Ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου (Διαμερίσματος Μεσαορίας). Αυτό πραγματοποιήθηκε όλως ιδιαιτέρως με την ευκαιρία των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, ο Επίσκοπος Μεσαορίας μίλησε στους παρόντες για το νόημα των Χριστουγέννων και απηύθυνε λόγο παρηγορητικό. Επίσης, είχε την ευκαιρία άμεσης επικοινωνίας με τους ενοίκους και το προσωπικό των Ιδρυμάτων. Απάντησε σε επίκαιρα ερωτήματα που του υπέβαλαν και μετέφερε σε όλους τις ευχές και την πατρική αγάπη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας.

Συγχαίρουμε το προσωπικό των ευαγών ιδρυμάτων της Λευκωσίας, καθώς και τους Ιερείς των ενοριών μας που διατηρούν άριστη ποιμαντική επικοινωνία μαζί του καθόλη τη διάρκεια του έτους.

 

Από το Γραφείο Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Εκκλησίας της Κύπρου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post