Εορτασμός του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους Κοντέας (9-10 Φεβρουαρίου 2022)

Εορτασμός του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους Κοντέας (9-10 Φεβρουαρίου 2022)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο της κατεχόμενης Κοντέας, η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Χαραλάμπους Κοντέας, σε συνεργασία με όλα τα οργανωμένα σύνολα της κοινότητας (το Προσφυγικό Σωματείο ‘’Η Κοντέα’’, την Αθλητική Ένωση Κοντέας (Α.Ε.Κ), τον Όμιλο Κληρονομιάς Κοντέας, το Κοινοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Κοντέας, τον Θεατρικό Όμιλος Κοντεατών και Φίλων ‘’Τέρψις’’ και τον Σύνδεσμο Κοντεατών Μεγάλης Βρετανίας), εορτάζουν τον Άγιο Ιερομάρτυρα Χαράλαμπο και καλούν όλους τους συγχωριανούς και τους φίλους της κοινότητας, σύμφωνα πάντα με τα Πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με την πανδημία, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Μενεού, όπου ιερουργεί ο Κοντεάτης Πρωτοπρεσβύτερος Παναγιώτης Προδρόμου.

Την Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022, στις 5.00 το απόγευμα θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός και το πρωί της Πέμπτης, 10 Φεβρουαρίου 2022, θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον ίδιο Ναό.

Την Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος θα προστεί του παρακλητικού κανόνα του Αγίου Χαραλάμπους στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Γέρι, όπου διαμένουν Κοντεάτες.

 

Εκ του Κοινοτικού Συμβουλίου Κοντέας και της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Αγίου Χαραλάμπους Κοντέας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24 400920

Print Friendly, PDF & Email

Share this post