Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 24-26 Νοεμβρίου 2015

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 24-26 Νοεμβρίου 2015

O Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στο συνοικισμό Άσπρες Στροβόλου.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης του Μετοχίου της Ιεράς Μονής Σινά. Την επομένη το πρωΐ, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ίδιο Ιερό Ναό. Την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015, το εσπέρας, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στο συνοικισμό Άσπρες Στροβόλου.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος την Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιον Αγίας Αικατερίνης στο Γυμνάσιο Γερίου. Την επομένη το πρωΐ, θα λειτουργήσει και κηρύξει στο ίδιο πανηγυρίζον παρεκκλήσιον.

Ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα Αρχιμανδρίτης Ιωάννης την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015, το εσπέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου (Μετόχιον Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα) στη Λευκωσία. Την επομένη το πρωί, επ΄ ευκαιρία της εορτής του Αγίου Στυλιανού θα λειτουργήσει και κηρύξει στο Παρεκκλήσιον της Αγίας Τριάδος στο Παγκύπριον Γυμνάσιον Λευκωσίας.

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου,
23 Νοεμβρίου 2015.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post