Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 2-8 Απριλίου 2022

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 2-8 Απριλίου 2022

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 2 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου στο Πραστειό Αυδήμου. Κατά την Θεία Λειτουργία θα χειροτονήσει εις πρεσβύτερο τον διάκονο Αθηνόδωρο Κωνσταντίνου

Την Κυριακή 3 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Φιλίππου στο Άρσος, όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Την Παρασκευή 8 Απριλίου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, θα αναγνώσει στάσεις αυτού και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 3 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοαιματούσης στη Χλώρακα, όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Την Παρασκευή 8 Απριλίου θα προστεί της καθιερωμένης Αγρυπνίας του Ακαθίστου Ύμνου στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Ο θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Παύλος Άρκου την προσεχή Κυριακή 3 Απριλίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Αγία Βαρβάρα.

Ο θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Γεώργιος Σαββίδης την προσεχή Κυριακή 3 Απριλίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου στη Λέμπα.

Ο Θεολόγος κ. Μιχαλάκης Λοϊζίδης την προσεχή Κυριακή 3 Απριλίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αποστόλου Θωμά στον Απόστολο Θωμά.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post