Ιερά Μητρόπολις Πάφου

Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Μίνθης (ανδρική)

Πλησίον τῆς κοινότητος Τσάδα τῆς ἐπαρχίας Πάφου Κοινόβιον. Προϊστάμενος· Οἰκονόμος Βαρνάβας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: Στέλιος Πατσαλίδης (99683901) Εφημέριος: Από την Μητρόπολη Πάφου (26821000) Πανηγυρίζει την 14ην Σεπτεμβρίου(Παγκόσμιος Ύψωσις του Τιμίου Σταυρού), την 1ην Αυγούστου (Πρόοδος του Τιμίου Σταυρού) και την τρίτη Κυριακή των Νηστειών (Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως). (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 15 – 21 Μαρτίου

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 15 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Κόνωνος στην Κισσόνεργα. Την Παρασκευή 20 Μαρτίου θα προστεί της ακολουθίας των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Γ΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο. (περισσότερα…)

Ιερά Μονή Σαλαμιωτίσσης: Ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Ιερά Μόνή Σαλαμιωτίσσης, λόγω της έκτακτης κατάστασης των μέτρων πρόληψης της εξάπλωσης του κορωνοϊού και σε συμμόρφωση με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ενημερώνει πως ακυρώνεται το προγραμματισμένο φιλανθρωπικό τσάι που θα πραγματοποιείτο την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 στην αίθουσα του Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί αργότερα. (περισσότερα…)

Μητροπολίτης Πάφου: Ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται με τη Θεία Κοινωνία

Δεν μεταδίδεται ο κορωνοϊός με τη Θεία Κοινωνία, επισημαίνει ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, τονίζοντας ότι η Εκκλησία συμμερίζεται τις ανησυχίες, ωστόσο δεν θα συμβάλει στη δημιουργία πανικού.  (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7 – 13 Μαρτίου

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 8 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο, όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου του ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 29 Φεβρουαρίου – 6 Μαρτίου 2020

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 29 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 8 – 10 Φεβρουαρίου 2020

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 8 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο, όπου κατά τη λειτουργία θα χειροτονήσει εις πρεσβύτερο τον διάκονο Μιχαήλ Γεωργίου. (περισσότερα…)

Ιερά Μονή Σαλαμιωτίσσης: Πανηγυρικοί εορτασμοί επί τη εορτή της Αγίας Αγάθης

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΑΛΑΜΙΩΤΙΣΣΗΣ   ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΕΠΙ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΓΑΘΗΣ (ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ) (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1-2 Φεβρουαρίου 2020

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 31 Ιανουαρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα στη Στενή. Το Σάββατο 1ην Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας στην Αθηαίνου. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στη Λάσα. Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Κρήτου Τέρρα. Την Τρίτη 4 Ιανουαρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα [...]