Οι ευχές και η πατρική αγάπη του Τοποτηρητού του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου, Μητροπολίτου Πάφου κ. Γεωργίου στο προσωπικό και τους φιλοξενούμενους των ευαγών ιδρυμάτων της Λευκωσίας (Χριστούγεννα 2022)

Οι ευχές και η πατρική αγάπη του Τοποτηρητού του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου, Μητροπολίτου Πάφου κ. Γεωργίου στο προσωπικό και τους φιλοξενούμενους των ευαγών ιδρυμάτων της Λευκωσίας (Χριστούγεννα 2022)

Με τις ευλογίες της Α.Π. του Τοποτηρητού του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου, Μητροπολίτου Πάφου κ. Γεωργίου, ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, μαζί με τους συνεργάτες του και τους Ιερείς των ενοριών μας, πραγματοποίησε τακτικές ποιμαντικές επισκέψεις σε ευαγή ιδρύματα, στέγες ευγηρίας, στέγες φροντίδας ηλικιωμένων και πολυδύναμα κέντρα ηλικιωμένων, καθώς επίσης και σε στέγες παιδιών και εφήβων,  τηρουμένων πάντοτε των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Κατά τις επισκέψεις μοιράστηκαν σε όλους δώρα, τα οποία είχαν ετοιμαστεί από την Ιερά Αρχιεπισκοπή. 

Την ποιμαντική αυτή αποστολή ο Θεοφιλέστατος επιτελεί από το 2008, άμα τη αναδείξει του σε Επίσκοπο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, με τις ευλογίες του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου Β΄.

Επίσης, κατά τις επισκέψεις αυτές, ο Επίσκοπος προσέφερε το Εορτολόγιο 2023 (τσέπης) των Εκκλησιαστικών Επιτροπών και Ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου (Διαμερίσματος Μεσαορίας). Αυτό πραγματοποιήθηκε όλως ιδιαιτέρως με την ευκαιρία των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, ο Επίσκοπος Μεσαορίας μίλησε στους παρόντες για το νόημα των Χριστουγέννων και απηύθυνε λόγο παρηγορητικό. Επίσης, είχε την ευκαιρία άμεσης επικοινωνίας με τους ενοίκους και το προσωπικό των Ιδρυμάτων. Απάντησε σε επίκαιρα ερωτήματα που του υπέβαλαν και μετέφερε σε όλους τις ευχές και την πατρική αγάπη του Τοποτηρητού του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου, Μητροπολίτου Πάφου κ. Γεωργίου.

Συγχαίρουμε το προσωπικό των ευαγών ιδρυμάτων της Λευκωσίας, καθώς και τους Ιερείς των ενοριών μας που διατηρούν άριστη ποιμαντική επικοινωνία μαζί τους καθόλη τη διάρκεια του έτους.

 

Από το Γραφείο Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Εκκλησίας Κύπρου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post