Συνάντηση του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας Κύπρου με αντιπροσωπεία του Ομίλου Louis (07 Δεκεμβρίου 2022)

Συνάντηση του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας Κύπρου με αντιπροσωπεία του Ομίλου Louis (07 Δεκεμβρίου 2022)

Την Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022, αντιπροσωπεία του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας Κύπρου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Γραφείου Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μεσαορίας κ. Γρηγόριο, έπειτα από πρόσκληση, είχε συνάντηση με διμελές κλιμάκιο του Ομίλου Louis, αποτελούμενο από την κ. Οδύσσεια Οδυσσέως, Business Development Manager, Celestyal Cruises, και τον κ. Χαράλαμπο Σόλωνος, Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal, το οποίο την ημέρα εκείνη, στο πλαίσιο του δρομολογίου του, βρισκόταν στο λιμάνι της Λεμεσού.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η διερεύνηση τρόπων συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών για την οργάνωση προσκυνηματικής κρουαζιέρας το 2023, αλλά και για προώθηση του Θρησκευτικού Τουρισμού στην Κύπρο .

Την αντιπροσωπεία του Γραφείου καλωσόρισε στο πλοίο ο Καπετάνιος κ. Νίκος Βασιλείου και ο Hotel Manager κ. Αργύρης Στενός. Ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε τους προαναφερθέντες και εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση, ενώ ενημέρωσε και για τις δραστηριότητες του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, πάντοτε με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη, ανάδειξη και προώθηση του Θρησκευτικού Τουρισμού. Παράλληλα προσέφερε διάφορα έντυπα του Γραφείου.

Στη συνέχεια έγινε ξενάγηση σε όλους τους χώρους του πλοίου από την κ. Ευδοκία Αρβανίτη εκ του Τμήματος Υποδοχής, ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με γεύμα στο εστιατόριο «Όλυμπος» του πλοίου.

Οι δύο πλευρές εξέφρασαν την πρόθεσή τους για αγαστή συνεργασία και συμφώνησαν να συνεχιστούν οι επαφές για καλύτερη αλληλοενημέρωση και συντονισμό ενεργειών.

Κωνσταντίνος Θεοφάνους

Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων

Print Friendly, PDF & Email

Share this post