Με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Κερύνειας

Με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Κερύνειας

Η Δήμαρχος Κερύνειας, Ρίτα Ελισσαίου Κωμοδίκη, και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κερύνειας είχαν συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Γεώργιο, για να τον συγχαρούν για την ανάδειξή του στον αρχιεπισκοπικό θρόνο, αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Κερύνειας.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου Κερύνειας συνομίλησε μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο και τον ενημέρωσε μεταξύ άλλων, για τον ρόλο και το έργο του Δήμου Κερύνειας, τον αγώνα που διεξάγει ο Δήμος για διατήρηση της μνήμης της Κερύνειας και τις προσπάθειες για διαφώτιση, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, για αποκατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Κερυνειωτών και ευρύτερα όλων των εκτοπισμένων συμπολιτών μας.

Επισημαίνεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος άκουσε τα προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο και με τη σειρά του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο εθνικό θέμα και στην ανάγκη πρόταξης του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Κυπρίων, σε όλες τις συζητήσεις και σε όλα τα επίπεδα.

Ανέφερε επίσης ότι θεωρεί δεδομένη τη στήριξη από την Αρχιεπισκοπή, των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη τις δύσκολες αυτές μέρες που περνούμε.

Καταληκτικά, η αντιπροσωπεία του Δήμου Κερύνειας ευχαρίστησε θερμά τον Αρχιεπίσκοπο για την κατανόηση και την αγάπη που επέδειξε και τον διαβεβαίωσε για την αμέριστη στήριξή τους, ιδιαίτερα για τις θέσεις που εκφράζει στο εθνικό μας θέμα, αλλά και την προθυμία τους να βοηθήσουν, όταν και εφ’ όσον τους ζητηθεί από τον Αρχιεπίσκοπο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Print Friendly, PDF & Email

Share this post