Ποιμαντικές επισκέψεις σε Ευαγή Ιδρύματα της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας (Πάσχα 2023)

Ποιμαντικές επισκέψεις σε Ευαγή Ιδρύματα της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας (Πάσχα 2023)

Με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος πραγματοποίησε ποιμαντικές επισκέψεις, σε ευαγή ιδρύματα, στέγες φροντίδας ηλικιωμένων, στέγες παιδιών και εφήβων, καθώς και πολυδύναμα κέντρα ηλικιωμένων, κατά την Αγία Τεσσαρακοστή και μετά τη διακαινήσιμο εβδομάδα.

Αναλόγως, κατά τις προγραμματισμένες επισκέψεις, μίλησε για την προετοιμασία μας για τη μεγάλη εορτή της Αναστάσεως ή μετά το Πάσχα, με αναφορά στο χαρμόσυνο γεγονός το οποίο είναι “άλλης βιωτής της αιωνίου απαρχής”.

Η Εκκλησία, όλως ιδιαιτέρως με το «Χριστός Ανέστη!», μάς καλεί να είμαστε κοντά στον κάθε συνάνθρωπό μας και δη στους αδελφούς μας που χρειάζονται τη συμπαράστασή μας, με αγάπη και διάκριση.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επισκέψεων, ο Επίσκοπος Μεσαορίας μετέφερε σε όλους την πατρική αγάπη και τις αναστάσιμες ευχές του Μακαριωτάτου και απεύθυνε λόγο παρηγορητικό και θεολογικό για το νόημα της Ανάστασης του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Επίσης, ο Θεοφιλέστατος απάντησε σε ερωτήσεις των τροφίμων και του προσωπικού των ιδρυμάτων και προσέφερε τα δώρα της πατρικής αγάπης του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου.

 

Γραφείο Ενημερώσεως και Επικοινωνίας

Print Friendly, PDF & Email

Share this post