Ψυχαγωγία νέων απο την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου (9 Ιουνίου 2023)

Ψυχαγωγία νέων απο την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου (9 Ιουνίου 2023)

Αθρόα ήταν η προσέλευση την Παρασκευή, 9 Ιουνίου, στο προαύλιο του Καθεδρικού Ναού Αποστόλου Βαρνάβα (Λευκωσία) στην εκδήλωση «Παραδοσιακό Συναπάντημα Νέων», που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Επισκόπου Καρπασίας Χριστοφόρου.

Η εκδήλωση είχε στόχο να φέρει κοντά τελειόφοιτους μαθητές/τριες, αλλά και άλλους νέους στην ηλικία ανθρώπους από το ποίμνιο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου. Η συμμετοχή ήταν δωρεάν και η βραδιά πέρασε όμορφα με παραδοσιακή μουσική, παραδοσιακούς χορούς και φαγητό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Γεώργιος και ο Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέας, ο οποίος ήρθε στην Κύπρο ως εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου για την εορτή του Αποστόλου Βαρνάβα, ο οποίος είναι ο ιδρυτής και προστάτης της Εκκλησίας Κύπρου.

Αμφότεροι σε χαιρετισμό τους τόνισαν ότι η χαρά και η ψυχαγωγία δεν είναι ξένες προς το πνεύμα της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ο Μητροπολίτης Ανδρέας μετέφερε και τις ευλογίες του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Ο Μητροπολίτης κ. Ανδρέας χοροστάτησε στον Μέγα Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στην Δασούπολη και έλαβε μέρος στο συλλείτουργο, που έγινε στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Γεωργίου.

Πηγή: ageliaforos.com

*********************

Παραδοσιακό Συναπάντημα Νέων (9 Ιουνίου 2023)

Παραδοσιακό Συναπάντημα Νέων την Παρασκευή 9 Ιουνίου ώρα 8μμ στο προαύλιο του Καθεδρικού Ναού Αποστόλου Βαρνάβα στην Αρχιεπισκοπή. Εκδήλωση με παραδοσιακή μουσική, τραγούδι και χορό με την εθελοντική συμμετοχή μουσικών και χορευτών νέων.

Θα υπάρχει μπουφέ με ποτό. Συμμετοχή δωρεάν. Απαιτείται προκράτηση θέσης μέχρι 5/6 με αποστολή μηνύματος στο 99345595 γράφοντας ονοματεπώνυμό και Συναπάντημα Νέων ή δηλώνοντας ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://forms.gle/QcaRjCYiVN6wNuqN6

Print Friendly, PDF & Email

Share this post