Ιερά Μητρόπολις Μόρφου: Πανηγυρικοί εορτασμοί Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου στην Περιστερώνα (25-26 Σεπτεμβρίου)

Ιερά Μητρόπολις Μόρφου: Πανηγυρικοί εορτασμοί Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου στην Περιστερώνα (25-26 Σεπτεμβρίου)

Η Ιερά Μητρόπολις Μόρφου και η Εκκλησιαστική επιτροπή Περιστερώνας, ανακοινώνουν στους πιστούς ότι επ’ ευκαιρία της εορτής της Μεταστάσεως του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου, θα πραγματοποιηθούν με την ευλογία του Μητροπολίτου μας κ. Νεοφύτου, οι ακόλουθες εορταστικές εκδηλώσεις.

25 Σεπτεμβρίου Ώρα 7:20 μ.μ.
Άφιξη και υποδοχή στο προαύλιο του Ναού μας από τον κλήρο και τον λαό, της μεγαλοπρεπούς Εικόνος του Ευαγγελιστού της Αγάπης, Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, από την κοινότητα του Ποταμίου. Έναρξη της Πανηγυρικής Αρχιερατικής Αγρυπνίας για την εορτή της Μεταστάσεως του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου.

26 Σεπτεμβρίου Ώρα 7:30 μ.μ.
Εορταστική Μουσική Εκδήλωση στο προαύλιο του Ναού Αγίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος με τους Βασιλική Χατζηαδάμου και Γιάννη Διονυσίου. Συμμετέχουν η Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου και ο Λαογραφικός Όμιλος Μιτσερού.

Κατά την διάρκεια των εορτασμών η Εκκλησιαστική Επιτροπή θα δέχεται τις εισφορές των πιστών για το έργο της ανασύστασης – ανοικοδόμησης του κατεστραμμένου Ναού του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου που βρίσκεται στην Περιστερώνα, έργο που έχει αποφασιστεί να αρχίσει σύντομα. Για τον ίδιο σκοπό θα διατεθούν όλες οι εισπράξεις από εορτές και παρακλήσεις που θα δώσουν οι πιστοί καθώς και όλα τα έσοδα από την Μουσική Εκδήλωση. Η κάθε εισφορά είναι πολύτιμη. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας για να δώσετε ονόματα για γιορτές ή για να κάνετε εισφορές:

π. Μιχαήλ Νικολάου 00357-99527607 και Αρίστη Αριστοτέλους 00357-99570795.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post