Οι ευχές του Αρχιεπισκόπου Κύπρου στο προσωπικό και τους φιλοξενούμενους των ευαγών ιδρυμάτων της Λευκωσίας (Χριστούγεννα 2023)

Οι ευχές του Αρχιεπισκόπου Κύπρου στο προσωπικό και τους φιλοξενούμενους των ευαγών ιδρυμάτων της Λευκωσίας (Χριστούγεννα 2023)

Με τις ευλογίες της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου, ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, μαζί με τους συνεργάτες του και τους Ιερείς των ενοριών μας, πραγματοποίησε με την ευκαιρία των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου τακτικές ποιμαντικές επισκέψεις σε ευαγή ιδρύματα, στέγες φροντίδας ηλικιωμένων, στέγες παιδιών και εφήβων, καθώς επίσης και σε πολυδύναμα κέντρα ηλικιωμένων, όπου μοιράστηκαν σε όλους δώρα, τα οποία είχαν ετοιμαστεί από την Ιερά Αρχιεπισκοπή.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, από 13/12 εως 21/12, ο Επίσκοπος Μεσαορίας μίλησε στους παρόντες για το νόημα των Χριστουγέννων και απηύθυνε λόγο παρηγορητικό. Επίσης, είχε την ευκαιρία άμεσης επικοινωνίας με τους ενοίκους και το προσωπικό των Ιδρυμάτων. Απάντησε σε επίκαιρα ερωτήματα που του υπέβαλαν και μετέφερε σε όλους τις ευχές και την πατρική αγάπη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας.

Συγχαίρουμε το προσωπικό των ευαγών ιδρυμάτων της Λευκωσίας, καθώς και τους Ιερείς των ενοριών μας που διατηρούν άριστη ποιμαντική επικοινωνία μαζί τους καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Από το Γραφείο Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Εκκλησίας της Κύπρου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post