Λειτουργίες – Χοροστασίες του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Νεαπόλεως κ. Πορφυρίου κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα

Λειτουργίες – Χοροστασίες του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Νεαπόλεως κ. Πορφυρίου κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος, την Κυριακή, 28 Απριλίου 2024,  το πρωί, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Ακρόπολη. Το εσπέρας, της ιδίας, κατά την ακολουθία του Νυμφίου, θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αγλαντζιά.

Τη Μεγάλη Δευτέρα το εσπέρας, κατά την ακολουθία του Νυμφίου, θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ αυτοστέγασης Λατσιών.

Τη Μεγάλη Τρίτη το εσπέρας, κατά την ακολουθία του Νυμφίου, θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Λακατάμεια.

Τη Μεγάλη Τετάρτη το εσπέρας,  κατά την ακολουθία του Νιπτήρος, θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στη Δασούπολη.

Τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελιστρίας στην Παλλουριώτισσα.

Το εσπέρας της ιδίας ημέρας, κατά την ακολουθία των Παθών, θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Έγκωμη.

Τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί, κατά την ακολουθία της Αποκαθηλώσεως, θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στη Μακεδονίτισσα.

Το εσπέρας της ιδίας ημέρας, κατά την ακολουθία του Επιταφίου, θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Ομολογητών στη Λευκωσία.

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς.

Την Κυριακή του Πάσχα (μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου) θα τελέσει την ακολουθία της Αναστάσεως και στη συνέχεια τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο.

 

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου

      23 Απριλίου 2024

Print Friendly, PDF & Email

Share this post