Πανηγυρική θεία Λειτουργία στη χάρη του Αγίου Γεωργίου στο κατεχόμενο χωριό Γούφες (Κυριακή του Παραλύτου, 26 Μαΐου 2024)

Πανηγυρική θεία Λειτουργία στη χάρη του Αγίου Γεωργίου στο κατεχόμενο χωριό Γούφες (Κυριακή του Παραλύτου, 26 Μαΐου 2024)

Ανακοίνωση-Πρόσκληση
 
Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ανακοινώνει ότι με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου, η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Γεωργίου και το Κοινοτικό Συμβούλιο της κοινότητας Γούφες Αμμοχώστου προσκαλούν τους χωριανούς και όλους τους Χριστιανούς που τιμούν το Μεγαλομάρτυρα Γεώργιο να συμμετάσχουν στην πασχάλια θεία Λειτουργία και τα μεθεόρτια του Αγίου Γεωργίου στις Γούφες.

Ο εκκλησιασμός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 (ώρα έναρξης 7.30-10.30π.μ.).
 
Της Πανηγυρικής ακολουθίας θα προστεί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.
 
Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα τελεστούν εορτές και μνημόσυνα. Στο τέλος θα γίνει λιτάνευση της εικόνας της Αναστάσεως και του Αγίου Γεωργίου πέριξ του ανακαινισμένου ναού.
 
Οι πιστοί οι οποίοι επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν άρτους και κόλλυβα με ονόματα ζώντων και τεθνεώτων.
 
Θα ξεκινήσει λεωφορείο με αφετηρία τη Λάρνακα (Άγιο Γεώργιο Κοντό) και ενδιάμεσους σταθμούς στα Λατσιά και τη Λευκωσία. Για πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον Εκκλησιαστικό Επίτροπο κ. Χριστάκη Ταπεινό, τηλ. 99373130.
 
Οι υπόλοιποι Εκκλησιαστικοί Επίτροποι: 
κ. Δημητράκης Βασιλείου,
κ. Χρύσω Στυλιανού,
κ. Κώστας Κωνσταντίνου.
Κοινοτάρχης ο κ. Δημήτρης Καντωνή.
 
Ευχαριστίες σε όλους εκείνους που συνέβαλαν για να αξιωθούμε αυτής της αναστάσιμης ευλογίας και της προστασίας του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.
 
 
Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Γεωργίου Γουφών Αμμοχώστου
Print Friendly, PDF & Email

Share this post