Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Πνευματική Εβδομάδα στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου (Αγίου Δομετίου), 21/06 – 1/07/2025
- Σάββατο, 21 Ιουνίου, η ώρα 06:30 μ.μ. – Εσπερινός.
- Κυριακή, 22 Ιουνίου, η ώρα 06:30 π.μ. – Όρθρος, Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνα Ιερέων, Επιτρόπων και Ευεργετών του Ιερού Ναού.
- Κυριακή, 22 Ιουνίου, η ώρα 06:30 μ.μ. – Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο.
- Δευτέρα, 23 Ιουνίου, η ώρα 06:30 μ.μ. – Εσπερινός.
- Τρίτη, 24 Ιουνίου, η ώρα 06:00 π.μ. – Το Γενέσιον του τιμίου και ενδόξου προφήτου, Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, Παναγιώτου νεομάρτυρος – Όρθρος και Θεία Λειτουργία.
- Τρίτη, 24 Ιουνίου, η ώρα 06:30 μ.μ. – Παράκληση προς τον Άγιο Παύλο.
- Τετάρτη, 25 Ιουνίου, η ώρα 06:30 μ.μ. – Παράκληση προς τον Άγιο Φανούριο.
- Πέμπτη, 26 Ιουνίου, η ώρα 06:30 μ.μ. – Παράκληση προς τον Άγιο Γεώργιο.
- Παρασκευή, 27 Ιουνίου, η ώρα 8:30 μ.μ. – Αγρυπνία. Η ανακομιδή των λειψάνων Κύρου και Ιωάννου των αναργύρων. Παππίου μάρτυρος.
- Σάββατο, 28 Ιουνίου, η ώρα 7:00 μ.μ. – Πανηγυρικός Εσπερινός των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Γεώργιος θα τελέσει τον Εσπερινό. Ο ίδιος θα ανοίξει την Φιλανθρωπική Αγορά του Χριστιανικού Συνδέσμου Γυναικών της ενορίας.
- Κυριακή, 29 Ιουνίου, η ώρα 06:15 π.μ. – Πέτρου και Παύλου των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων. Όρθρος και Θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου.
- Κυριακή, 29 Ιουνίου, η ώρα 06:30 μ.μ. – Εσπερινός.
- Δευτέρα, 30 Ιουνίου, η ώρα 06:00 π.μ. – Η Σύναξη των 12 Αποστόλων – Όρθρος και Θεία Λειτουργία.
- Δευτέρα, 30 Ιουνίου, η ώρα 06:30 μ.μ. – Εσπερινός.
- Τρίτη, 1 Ιουλίου, η ώρα 06:00 π.μ. – Όρθρος και Θεία Λειτουργία.
Εκ της ενορίας Αγίου Παύλου (Αγίου Δομετίου)
