Ιερά Μητρόπολις Κιτίου

Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 28 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου 2023

Την Πέμπτη το εσπέρας, 28 Σεπτεμβρίου 2023 στις 6:30μ.μ., ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κυριακού στο Κίτι. Το Σάββατο πρωί, 30 Σεπτεμβρίου 2023, ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού στην Λάρνακα (μεγάλο ναό). Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα χειροτονήσει εις Διάκονο τον κ. Νεκτάριο Χατζημιχαήλ. Την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023, ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα και Αγίου Λουκά στην Α. Η. Κ.   Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως [...]

Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 24 Σεπτεμβρίου 2023

Την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Θέκλης στο Συν. Αγίων Αναργύρων Β΄.  (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος την Παρασκευή το εσπέρας, 1 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 6:30μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μάμα στους Τρούλλους. (περισσότερα…)

Ιερός Ναός Αγίου Φανουρίου (Αραδίππου)

Ἐφημέριοι: Ἀρχιμ. Εὐμένιος Σιήππης (τηλ.: 24530282), Πρωτ. Παῦλος Θεμιστοκλέους (τηλ.: 24531147) καὶ Πρεσβ. Συμεὼν Θεμιστοκλέους (τηλ.: 99764984). Ψάλται: Ἀνδρέας Ἀβραὰμ-Βάβας, Γεώργιος Βασιλείου, Στέλιος Γιώρκας, Γεώργιος Μιλλώσιας, Σάββας Ππουλὴς καὶ Κώστας Μιχαηλᾶς. Βοηθός: Παῦλος Εὐθυμίου. Ἐπίτροποι: Ἀρχιμ. Εὐμένιος Σιήππης, Παρασκευᾶς Κουρούγιαννης, Τιμόθεος Εὐθυμίου, Δανάη Πέτρου, Θεοδόσης Σεργίου, Χριστάκης Χριστοφόρου, Παῦλος Παύλου καὶ Παναγιώτης Γρηγορίου.  

Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Ανακοίνωση για Λειτουργία Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΙΤΙΟΥ ΘΑ   ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ 07/08/2023 MEXPI 25/08/2023 ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ (περισσότερα…)

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Κιτίου κ. Νεκταρίου στο Βουκουρέστι

Την Τρίτη, 8 Αυγούστου 2023, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος πραγματοποίησε προσκύνημα στο Βουκουρέστι.  Ο Πανιερώτατος επισκέφθηκε το Πατριαρχικό Μέγαρο και τον Καθεδρικό Ναό, όπου προσκύνησε τα ιερά λείψανα του Αγίου Δημητρίου του Νέου, ο οποίος είναι ο πολιούχος Άγιος της πρωτεύουσας της Ρουμανίας. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 19-23 Ιουλίου 2023

Την Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023, στις 7 μ.μ., ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού του Προφήτη Ηλία στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Αρχ. Μιχαήλ στην Ορόκλινη. Την Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023, ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην ιερά μονή αγίου Γεωργίου στον μεγάλο ναό. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα προστεί του Εθνικού μνημοσύνου των πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή του 1974.   Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου

Ο Κιτίου Νεκτάριος στο Φανάρι (9 Ιουλίου 2023)

Με ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου ο ευρισκόμενος στην Πόλη, με όμιλο προσκυνητών, Μητροπολίτης Κιτίου Νεκτάριος χοροστάτησε την Κυριακή, 9 Ιουλίου 2023, κατά την Θεία Λειτουργία στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο μαρτυρικό Φανάρι. (περισσότερα…)

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος προς τον Μητροπολίτη Κιτίου: Οι Εκκλησίες μας αγωνίζονται τον καλόν αγώνα προς διατήρησιν ανοθεύτου της ορθής και υγιούς εκκλησιολογίας

Ο Μητροπολίτης Κιτίου Νεκτάριος συμπροσευχήθηκε σήμερα Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2023, στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό Αγίας Κυριακής Κοντοσκαλίου. Στην Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.  Ο Μητροπολίτης Νεκτάριος,  ο οποίος πραγματοποιεί, με πολυπληθή όμιλο προσκυνητών,επίσκεψη στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη, τα Πριγκηπονήσια – Χάλκη – Πρίγκηπο , στην Προύσσα,  Σηλυβρία (την γενέτειρα του Αγίου Νεκταρίου) και την Ραιδεστό, προσεκλήθει τιμητικώς υπό του Παναγιωτάτου να χοροστατήσει την Κυριακή, 9 Ιουλίου, κατά την Θεία Λειτουργία στον πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου.  Σήμερα, στην Αγία Κυριακή Κοντοσκαλίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο τέλος της [...]