Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 26 Ιουλίου 2020

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας την ερχόμενη Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής στους Εργάτες. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 16-19 Ιουλίου 2020

ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΑ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας αύριο Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020, το εσπέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του πανηγυρικού εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό της Αγίας Μαρίνης στην Οδού Λάρνακος. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 12 Ιουλίου 2020

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας την ερχόμενη Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα Καμπιά. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 5 Ιουλίου 2020

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΑΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΗΣ κ. ΗΣΑΪΟΥ Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας μεθαύριο Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Λάρνακα. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 10-11 Ιουνίου 2020

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, αύριο Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, το εσπέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής του Αποστόλου Βαρνάβα και του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Κριμαίας του Ιατροὐ, στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας στην κοινότητα Αγίας Βαρβάρας. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 6-8 Ιουνίου 2020

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΑΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΗΣ κ. ΗΣΑΪΟΥ           Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας το ερχόμενο Σάββατο, 6 Ιουνίου, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο Φτερικούδι και θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αειμνήστου ιερέως της Κοινότητος (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Αγρυπνία

Σήμερα 28 Μαΐου 2020 θα τελεσθεί ιερά αγρυπνία επί τη εορτή της Όσιας Υπομονής στο ομώνυμο Παρεκκλήσιο, στην Ιερά Μονή Παναγίας Παντανάσσης στον Κοτσιάτη. Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 8:30 μ.μ. και θα τελειώσει γύρω στις 12:30 π.μ. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Ανακοίνωση λειτουργίας γραφείων εν όψει των κρατικών μέτρων

Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής, συμβάλλοντας στη γενικότερη προσπάθεια και στα μέτρα που λαμβάνονται για παρεμπόδιση της επέκτασης του κορωνοϊού, αποφάσισε όπως, από την Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 μέχρι και τις 24 Απριλίου 2020, τα γραφεία της Μητροπόλεως παραμείνουν κλειστά. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Ανακοίνωση

Ανακοινώνεται στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής ότι, με οδηγίες του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου, αναστέλλονται σ’ όλη την Μητροπολιτική Περιφέρεια μέχρι νεωτέρας, όλες οι πνευματικές εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα, ομιλίες, συγκεντρώσεις κατηχητικών σχολείων, κύκλοι μελέτης Αγίας Γραφής, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις των Χριστιανικών Συνδέσμων, υποδοχές και οργανωμένα προσκυνήματα ιερών εικόνων, ιερών λειψάνων και λοιπών εκκλησιαστικών κειμηλίων. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 23 Φεβρουαρίου 2020

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ -  ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ           Την ερχόμενη Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος θα χειροτονήσει σε Διάκονο το Θεολόγο κ. Ιωάννη Μαρκουλλή. (περισσότερα…)