Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 4 Ιουνίου 2023

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας την ερχόμενη Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου στο Επισκοπειό. Μετά το τέλος της θείας Λειτουργίας, θα προστεί του Μεγάλου Εσπερινού του Αγίου Πνεύματος και θα αναγνώσει τις ευχές της Γονυκλισίας. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 28 Μαΐου 2023

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, το πρωί, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό ναό του Αγίου Θεράποντος στο Λυθροδόντα και θα τελέσει το μνημόσυνο του αειμνήστου Ιερέως, Οικονόμου Μιχαήλ Καλλονά. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 20-21 Μαΐου 2023

Το ερχόμενο Σάββατο, 20 Μαΐου 2023, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατα τη διάρκεια του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου Ελένης στο Τσέρι. Την Κυριακή, 21 Μαΐου 2023, ο Πανιερώτατος θα συμμετάσχει του Αρχιερατικού Συλλείτουργου, που θα τελεστεί στον ίδιο Ναό. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 11-14 Μαΐου 2023

Την Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023, το εσπέρας (6.30 μ.μ.), ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Αγίου Επιφανείου στην ομώνυμη κοινότητα. Το Σάββατο, 13 Μαΐου 2023, το εσπέρας (6. 00 μ.μ.), ο Πανιερώτατος θα υποδεχθεί την τιμία χείρα της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος από την Ιερά Μονη Παντοκράτορος Αγίου Όρους, στον Δήμο Τσερίου. Στη συνέχεια, εν πομπή, το ιερό κειμήλιο θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου θα ακολουθήσει Αρχιερατικός Εσπερινός. Την ερχόμενη Κυριακή, 14 [...]

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7 Μαΐου 2023

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας την Κυριακή του Παραλύτου, 7η Μαΐου 2023, θα ιερουργήσει εις τον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοπαντανάσσης Παλαιχωρίου Ορεινής και θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου του ήρωος της ΕΟΚΑ, Μιχαλάκη Καραολή. Το Εσπέρας της ιδίας θα χοροστατήσει στις 18.30 εις την πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αποστόλου Ιωάννου του Θεολόγου εις το Φικάρδου.   Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 30 Απριλίου 2023

Την ερχόμενη Κυριακή, 30 Απριλίου 2023, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Κάτω Δευτεράς. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 22 Απριλίου 2023

Το ερχόμενο Σάββατο, 22 Απριλίου 2023,  το εσπέρας, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει στον ιερό ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου στο Γούρρι. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Χοροστασίες Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαϊου κατα τη Μεγάλη Εβδομάδα και τη Διακαινήσιμο (2023)

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας την Κυριακή, 9 Απριλίου 2023, το πρωΐ (7.30 π.μ), θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου στο Καμπί του Φαρμακά.  Το εσπέρας της ιδίας (7.00 μ.μ), κατά την ακολουθία του Νυμφίου (όρθρος Μεγάλης Δευτέρας), θα χοροστατήσει στην Ιερά Μονή Παναγίας Παντανάσσης Κοτσιάτη. Τη Μεγάλη Δευτέρα, 10 Απριλίου, το εσπέρας (7.00 μ.μ.), κατά την ακολουθία του Νυμφίου (όρθρος Μεγάλης Τρίτης), θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοπαντανάσσης στην Αγροκηπιά. Τη Μεγάλη Τρίτη, 11 Απριλίου, το  εσπέρας  (7.00 μ.μ.) κατά την ακολουθία του [...]

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 31 Μαρτίου-2 Απριλίου 2023

Την ερχόμενη Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2022, το εσπέρας, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Ακαθίστου ‘Υμνου, θα αναγνώσει Στάσεις του και θα κηρύξει στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας στην ομώνυμη κοινότητα. (περισσότερα…)