Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες-Κηρύγματα 29 Ιανουαρίου-1 Φεβρουαρίου 2023

Την ερχόμενη Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα λειτουργήσει και κηρύξει στην Ιερά Μονή του Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι. Την Τρίτη, 1η Φεβρουαρίου 2023, ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του πανηγυρικού εσπερινού για την εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Παναγίας Χρυσογαλακτούσης στο Παλαιομέτοχο.   Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής, 25 Ιανουαρίου 2023.

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες-Κηρύγματα 22-23 Ιανουαρίου 2023

Την ερχόμενη Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2022, το πρωί, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό ναό του Αγίου Δημητριανού στα Πέρα Ορεινής και θα προστεί μνημοσύνου των ευεργετών των εκπαιδευτηρίων και των τεθνεώτων εκπαιδευτικών της Κοινότητος. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες-Κηρύγματα 25 Δεκεμβρίου 2022

Μεθαύριο, Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022, το πρωί, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία επί τη εορτή των Χριστουγέννων στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Επισκοπειό. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Εγκαίνια Μουσείου της Ενορίας του Τιμίου Προδρόμου Ασκά

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ           Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής ανακοινώνει, ότι αύριο, Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12μ., θα τελεσθούν τα εγκαίνια του Μουσείου της Ενορίας του Τιμίου Προδρόμου Ασκά. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες-Κηρύγματα 10-11 Δεκεμβρίου 2022

ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΕΣ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας αύριο Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 το εσπέρας, θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό των Αγίων Νόμωνος και Βηχιανού στην Ανάγυια. Την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022, ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Κάτω Δευτερά και θα τελέσει το μνημόσυνο του αειμνήστου Τάσσου Παπαδόπουλου, πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.   ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΟΣΙΟΥ ΑΒΒΑΚΟΥΜ ΦΤΕΡΙΚΟΥΔΙΟΥ Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής ανακοινώνει, ότι μεθαύριο Κυριακή, 11 [...]

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες-Κηρύγματα 3-6 Δεκεμβρίου 2022

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας αύριο Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022 το πρωί θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό ναό του Αγίου Προκοπίου του Μετοχίου Κύκκου στη Λευκωσία και θα τελέσει το Μνημόσυνο του αειμνήστου Αρχιμανδρίτου Γαβριήλ, Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες-Κηρύγματα 27 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου 2022

Την ερχόμενη Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό ναό του Αγίου Προκοπίου του Μετοχίου Κύκκου στη Λευκωσία. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες-Κηρύγματα 20 Νοεμβρίου 2022

Μεθαύριο Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στους Καπέδες και θα προστεί Εθνικού Μνημοσύνου των ηρώων της Κοινότητος. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες-Κηρύγματα 6-7 Νοεμβρίου 2022

Την ερχόμενη Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022, το πρωί, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνης στον Αναλιόντα. Την Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022, το εσπέρας, Ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του πανηγυρικού εσπερινού στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στα Πέρα Ορεινής.   Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής, 3 Νοεμβρίου 2022.

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες-Κηρύγματα 28 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2022

ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 Μεθαύριο Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10.00 το πρωί, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα προστεί της Πανηγυρικής Δοξολογίας και θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας στην Κοινότητα της Αγίας Βαρβάρας. Στη συνέχεια, ο Πανιερώτατος, συμπαραστατούμενος από τον ιερό κλήρο και τους τοπικούς άρχοντες, θα δεχθεί τον χαιρετισμό της Παρέλασης των μαθητών των σχολείων, των σωματείων και άλλων οργανωμένων συνόλων της Περιοχής. ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΕΣ -ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ Το ερχόμενο Σάββατο 29 Οκτωβρίου, το εσπέρας, ο Πανιερώτατος [...]