Οι εκτοπισμένοι της Τρυπημένης τιμούν τη μνήμη των Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας, καθώς και του Αγίου Πολυχρονίου (9 Οκτωβρίου 2016)

Οι εκτοπισμένοι της Τρυπημένης τιμούν τη μνήμη των Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας, καθώς και του Αγίου Πολυχρονίου (9 Οκτωβρίου 2016)

Ανακοίνωση-Πρόσκληση

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Παναγίας Ελεούσης Τρυπημένης σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο και το Προσφυγικό Σωματείο «Η Τρυπημένη» προσκαλούν τους συγχωριανούς και όλους τους πιστούς στον εορτασμό των Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας, καθώς και του Αγίου Πολυχρονίου.

Θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Μοδέστου στην Κοφίνου.

Στην κατεχόμενη Τρυπημένη υπάρχει ναός του ζεύγους των Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας πλησίον του σχολείου, καθώς και προσκύνημα του Αγίου Πολυχρονίου στις παρυφές του Πενταδακτύλου.

Της Θείας Λειτουργίας θα προστεί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί δέηση για ανεύρεση των αγνοουμένων και επιστροφή σε συνθήκες ελευθερίας στην πατρώα γη. Επίσης, θα τελεστούν μνημόσυνα για όλους του τεθνεώτες της Τρυπημένης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εκκλησιασμό μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την Εκκλησιαστική Επίτροπο, κα Χρυστάλλα Σκουτάρη τηλ. 99742982

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή, για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Παναγίας Ελεούσης Τρυπημένης

Agios_Polyxronios

Print Friendly, PDF & Email

Share this post