Εκκλησιασμός των εκτοπισμένων της Μιας Μηλιάς στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Ευαγγελιστού (7 Μαΐου 2017)

Εκκλησιασμός των εκτοπισμένων της Μιας Μηλιάς στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Ευαγγελιστού (7 Μαΐου 2017)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Ιωάννη Θεολόγου Μιας Μηλιάς, το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλα τα οργανωμένα σύνολα της κατεχόμενης κοινότητας Μιας Μηλιάς πραγματοποιούν εκκλησιασμό τη Κυριακή, 7 Μαΐου 2017, το πρωί στο Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στη Ιερά Αρχιεπισκοπή.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα εορτάσουμε το θαυμαστό γεγονός του Ευαγγελιστή Ιωάννου του Θεολόγου (8 Μαΐου), θα τελέσουμε δέηση για ανεύρεση των αγνοουμένων και επιστροφή όλων των προσφύγων στις πατρογονικές μας εστίες και κατόπιν θα τελέσουμε μνημόσυνα για όλους τους προαπελθόντες Μιαμηλιώτες.

Των ακολουθιών θα προστεί  ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος

Προσκαλούνται όλοι οι εκτοπισμένοι της Μίας Μιλιάς να συμμετάσχουν στον εκκλησιασμό και όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν άρτους και κόλλυβα για την εορτή και τα μνημόσυνα.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα τελεστούν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου και κατάθεση στεφάνων στο προσωρινό Κοινοτικό Οίκημα Μιας Μηλιάς, περιοχή Σοπάζ στην Παλουριώτισσα.

Για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας   κ. Ανδρέα Δημοσθένους, κιν. τηλέφωνο: 99486732 και την κα Σταυρούλα Πογιατζή, Εκκλησιαστική Επίτροπο κιν. τηλέφωνο 99460592.

 

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Ιωάννη Θεολόγου κατεχόμενης κοινότητας Μιας Μηλιάς.

Print Friendly

Share this post