Εορτή της Αγίας Ειρήνης Προστάτιδος της Αστυνομίας

Εορτή της Αγίας Ειρήνης Προστάτιδος της Αστυνομίας

Ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Βασιλικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αποστόλου Βαρνάβα Αρχιμανδρίτης Ιωάννης την Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017, το εσπέρας (ώρα 6.30μ.μ.), επ’ ευκαιρία της εορτής της Αγίας Ειρήνης (προστάτιδος της Αστυνομίας), θα προστεί του Εσπερινού, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας και Αγίας Ειρήνης του Αργηγείου Αστυνομίας στη Λευκωσία.

Την επομένη το πρωί, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον ίδιο Ιερό Ναό, προϊσταμένου του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου π. Γρηγορίου Μουσουρούλλη.

Την Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017, το εσπέρας (ώρα 6.30μ.μ.), ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα Αρχιμανδρίτης Ιωάννης, θα προστεί της Τελετής του Επίσημου Εορτασμού που θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Αρχηγείου Αστυνομίας στην παρουσία της Θρησκευτικής, Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας, κατά την οποία θα αναπεμφθεί δέηση για ανεύρεση των αγνοουμένων και επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες Αστυνομικούς και Πυροσβέστες.

 

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου,

3 Μαΐου 2017.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post