Λειτουργίες και Κηρύγματα

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 19 Νοεμβρίου 2017

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017, θα λειτουργήσει  και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Φιλίππου στα Λατσιά. Την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017, θα προστεί Αρχιερατικού Συλλειτούργου, συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Καρπασίας κ. Χριστοφόρου, και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Θεοτόκου στα Καμπιά. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 12-13 Νοεμβρίου 2017

  Τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017, άγει τα ονομαστήριά του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου, στις 4:30΄μ.μ. θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Της  Ακολουθίας του Εσπερινού θα προστεί ο Μακαριώτατος.  Την επομένη το πρωί, ημέρα των ονομαστηρίων του Μακαριωτάτου, θα τελεστεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προϊσταμένου του Μακαριωτάτου, στον ίδιο Ιερό Ναό. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7-10 Νοεμβρίου 2017

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ   Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος την Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Αναλυόντα. Την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Μηνά στη Βάβλα. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 8 Οκτωβρίου 2017

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό Ναό Αγίου Πολυδώρου στο Καϊμακλί. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Μακαριώτατος, θα χειροτονήσει εις Διάκονο τον μοναχό Τριφύλλιο, απόφοιτο της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καταγόμενον εκ Λυθροδόντα. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 2-7 Νοεμβρίου 2017

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αγλαντζιά.  Την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό  Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 15-18 Οκτωβρίου 2017

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος την Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στο συνοικισμό Κόκκινες στο Στρόβολο. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στη Δρομολαξιά. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 25-26 Οκτωβρίου 2017

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος την Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017, επ’ ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως, συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 22 Οκτωβρίου 2017

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας του Τράχωνα στο Στροβολο. Κατά τη διάρκεια της θείας Λειτουργίας, ο Μακαριώτατος, θα χειροτονήσει εις Διάκονο τον κ. Ανδρέα Χρίστου, τελειόφοιτο φοιτητή της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Ρώσου στο συνοικισμό Κόκκινες στη Λάρνακα. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό [...]

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 29 Οκτωβρίου 2017

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος την Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στο συνοικισμό Τσακκιλερό στη Λάρνακα, όπου οι εκτοπισμένοι της κοινότητας Γενάγρων θα εορτάσουν τον Άγιο Γεώργιο. Την επομένη, πρωΐ, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντος στον Λυθροδόντα. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Οι Κυθρεώτες εορτάζουν την Παγκόσμιον Ύψωσιν του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, 13-14 Σεπτεμβρίου 2017.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ανακοινώνει προς το Χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι η Εκκλησιαστική Επιτροπή Τιμίου Σταυρού Χρυσίδας Κυθρέας, σε συνεργασία με τον Δήμο και όλα τα οργανωμένα σύνολα της Κυθρέας, προσκαλούν τους κυθρεώτες και όλους τους πιστούς στον εορτασμό της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, 13-14 Σεπτεμβρίου 2017. (περισσότερα…)