Λειτουργίες και Κηρύγματα

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 15 Ιανουαρίου 2017. Κυριακή των δέκα λεπρών

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου στη Λευκωσία. Ακολούθως, ο Μακαριώτατος, θα προστεί του Εθνικού Μνημοσύνου του ήρωα της Ε.Ο.Κ.Α. Μάρκου Δράκου. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 8 Ιανουαρίου 2017. Κυριακή μετά τα Φώτα.

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο. Ακολούθως, ο Μακαριώτατος, θα προστεί του Μνημοσύνου του αειμνήστου Αλέκου Μιχαηλίδη. (περισσότερα…)

Θεοφάνεια

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 5 – 7 Ιανουαρίου 2017. Τα Άγια Θεοφάνεια

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017, επ’ ευκαιρία της Εορτής των Θεοφανείων, θα προστεί της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, συλλειτουργούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεωργίου και θα τελέσει τον Μέγα Αγιασμό στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο. Ακολούθως, ο Μακαριώτατος, θα προστεί της τελετής Καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 31 Δεκ. – 1 Ιανουαρίου 2017. Η Κατα Σάρκα Περιτομή Του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 1η Ιανουαρίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη στη Λευκωσία. Ακολούθως, περί το τέλος της θείας Λειτουργίας, στις 10.00΄ π.μ., ο Μακαριώτατος θα προστεί της επίσημης Δοξολογίας για το νέο έτος. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 24-25 Δεκεμβρίου 2016. Η Κατα Σάρκα Γέννησις Του Σωτήρος Χριστού

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016, επ’ ευκαιρία της εορτής της Γεννήσεως του Σωτήρος Χριστού, θα τελέσει τον όρθρο και τη θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Λευκωσία. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 18 Δεκεμβρίου 2016. Κυριακή Προ Χριστού Γεννήσεως

Η Α. Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016, με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Διονυσίου επισκόπου Αιγίνης, το εσπέρας θα προστεί του Μεγάλου Αρχιερατικού Εσπερινού στην Ι. Μ. Αγίου Διονυσίου στην Ζάκυνθο.   Ο Μακαριώτατος το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου θα προστεί του Αρχιερατικού Συλλείτουργου στην ίδια Ι. Μ. Μονή στη Ζάκυνθο. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 11 – 12 Δεκεμβρίου 2016. Κυριακή ΙΑ’ Λουκά

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο συνοικισμό Στροβόλου 2 (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 3 – 8 Δεκεμβρίου 2016. Κυριακή Ι’ Λουκά

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 26-27 Νοεμβρίου 2016. Κυριακή ΙΓ’ Λουκά

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στο συνοικισμό Άσπρες Στροβόλου. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 20-21 Νοεμβρίου 2016. Κυριακή Θ’ Λουκά

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στο Παλαιχώρι. Ακολούθως, θα προστεί του Εθνικού Μνημοσύνου του ήρωα της Ε.Ο.Κ.Α. Κυριάκου Μάτση. (περισσότερα…)