Λειτουργίες και Κηρύγματα

Κλίμακα

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 24-26 Μαρτίου 2017. Κυριακή Δ΄ Νηστειών

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού της Εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και θα αναγνώσει την Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Λευκωσία. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 10 – 12 Μαρτίου 2017. Κυριακή B΄ Νηστειών

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών και θα αναγνώσει την Β΄ Στάση αυτών στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στο συνοικισμό Άσπρες Στροβόλου. Την Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αγλαντζιά. Ακολούθως, ο Μακαριώτατος, θα προστεί του Μνημοσύνου του ήρωα Στέλιου Μασιήνη. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών και θα αναγνώσει την Β΄ Στάση αυτών στον [...]

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 3 – 5 Μαρτίου 2017. Κυριακή Α΄ Νηστειών

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών και θα αναγνώσει την Α΄ Στάση αυτών στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Λευκωσία. Την Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στη Μακεδονίτισσα. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 17 – 19 Μαρτίου 2017. Κυριακή Γ΄ Νηστειών

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών και θα αναγνώσει την Γ΄ Στάση αυτών στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στο Στρόβολο. Την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017, θα προστεί Αρχιερατικού Συλλειτούργου στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελιστρίας στην Παλλουριώτισσα, συλλειτουργούντος του (περισσότερα…)

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Κασσιανού στην παλαιά Λευκωσία (25-26 Φεβρουαρίου 2016)

Φέτος, με τις ευλογίες της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, η μνήμη του Αγίου Κασσιανού του Ρωμαίου τιμήθηκε 25-26 Φεβρουαρίου 2017. Ένας από τους λόγους της μεταθέσεως της εορτής είναι ότι ο Άγιος τιμάται κανονικά στις 29 Φεβρουαρίου μόνο κατά τα δίσεκτα έτη, (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 25 – 26 Φεβρουαρίου 2017. Κυριακή της Τυρινής ( Της Εξορίας των Προτοπλάστων)

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στη Λάρνακα. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 19 Φεβρουαρίου 2017. Κυριακή της Απόκρεως (Κρίσεως)

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο. Ακολούθως, ο Μακαριώτατος, θα προστεί του Μνημοσύνου του αειμνήστου Γεώργιου Ιωαννίδη. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 9 – 12 Φεβρουαρίου 2017. Κυριακή ΙΖ΄ Λουκά (Ασώτου)

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους αυτοστέγασης Γερίου. (περισσότερα…)

Παρεκκλήσιον Αγίου Χαραλάμπους Νοσοκομείου Ψυχικής Υγείας

Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσιο του Αγίου Χαραλάμπους στο Νοσοκομείο ψυχικής Υγείας και του Γενικού Νοσοκομείου (9-10 Φεβρουαρίου 2017)

Ανακοινώνονται ότι την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017, στις 4.30μμ θα τελεστεί Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός στο παρεκκλήσιο του Αγίου Χαραλάμπους στο Νοσοκομείο ψυχικής Υγείας και του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Του εσπερινού θα προστεί ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Γρηγόριος Μουσουρούλης. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 4 – 5 Φεβρουαρίου 2017. Κυριακή ΙΣΤ΄ Λουκά (Τελώνου και Φαρισαίου)

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017, θα προστεί Αρχιερατικού Συλλειτούργου, συλλειτουργούντων των Μητροπολιτών Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου και Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα και του Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου, (περισσότερα…)