Λειτουργίες και Κηρύγματα

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Κασσιανού στην παλαιά Λευκωσία (25-26 Φεβρουαρίου 2016)

Φέτος, με τις ευλογίες της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, η μνήμη του Αγίου Κασσιανού του Ρωμαίου τιμήθηκε 25-26 Φεβρουαρίου 2017. Ένας από τους λόγους της μεταθέσεως της εορτής είναι ότι ο Άγιος τιμάται κανονικά στις 29 Φεβρουαρίου μόνο κατά τα δίσεκτα έτη, (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 25 – 26 Φεβρουαρίου 2017. Κυριακή της Τυρινής ( Της Εξορίας των Προτοπλάστων)

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στη Λάρνακα. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 19 Φεβρουαρίου 2017. Κυριακή της Απόκρεως (Κρίσεως)

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο. Ακολούθως, ο Μακαριώτατος, θα προστεί του Μνημοσύνου του αειμνήστου Γεώργιου Ιωαννίδη. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 9 – 12 Φεβρουαρίου 2017. Κυριακή ΙΖ΄ Λουκά (Ασώτου)

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017, θα χοροστατήσει και κηρύξει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους αυτοστέγασης Γερίου. (περισσότερα…)

Παρεκκλήσιον Αγίου Χαραλάμπους Νοσοκομείου Ψυχικής Υγείας

Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσιο του Αγίου Χαραλάμπους στο Νοσοκομείο ψυχικής Υγείας και του Γενικού Νοσοκομείου (9-10 Φεβρουαρίου 2017)

Ανακοινώνονται ότι την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017, στις 4.30μμ θα τελεστεί Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός στο παρεκκλήσιο του Αγίου Χαραλάμπους στο Νοσοκομείο ψυχικής Υγείας και του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Του εσπερινού θα προστεί ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Γρηγόριος Μουσουρούλης. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 4 – 5 Φεβρουαρίου 2017. Κυριακή ΙΣΤ΄ Λουκά (Τελώνου και Φαρισαίου)

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017, θα προστεί Αρχιερατικού Συλλειτούργου, συλλειτουργούντων των Μητροπολιτών Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου και Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα και του Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου, (περισσότερα…)

Ιερά Βασιλική και Σταυροπηγιακή Μονή Αποστόλου Βαρνάβα στη Σαλαμίνα: Λειτουργίες – Κηρύγματα (1η – 5 Φεβρουαρίου 2017)

Ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα Αρχιμανδρίτης Ιωάννης την Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου 2017, επ’ ευκαιρία της Υπαπαντής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού (περισσότερα…)

Πανήγυρις Ιερού Ναού Παναγίας Χρυσαλινιωτίσσης (2 Φεβρουαρίου 2017)

  Ο ιερέας και η εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναού Παναγίας Χρυσαλινιωτίσσης ανακοινώνουν ότι την Τετάρτη, 1η  Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 5.ΟΟ μ.μ., επ’ ευκαιρία της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου Β΄. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 22-25 Ιανουαρίου 2017. Κυριακή του Ζακχαίου

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ αυτοστέγασης Λατσιών. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 15 Ιανουαρίου 2017. Κυριακή των δέκα λεπρών

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου στη Λευκωσία. Ακολούθως, ο Μακαριώτατος, θα προστεί του Εθνικού Μνημοσύνου του ήρωα της Ε.Ο.Κ.Α. Μάρκου Δράκου. (περισσότερα…)