Λειτουργίες και Κηρύγματα

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 30 Απριλίου 2017. Κυριακή των Μυροφόρων

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Κυριακή, 30 Απριλίου 2017, θα λειτουργήσει στην Ιερά Μονή Αγίου Νεοφύτου στην Τάλα. (περισσότερα…)

Ιερά Μονή Παναγίας Τρικουκκιωτίσσης

Τρίτη της Λαμπρής στην Ι. Μ. Παναγίας Τρικουκκιάς στον Πρόδρομο

Πανηγυρίζει την Τρίτη της Λαμπρής η Ιερά Μονή Παναγίας Τρικουκκιάς. Το πρωί θα τελεστεί ο αναστάσιμος Όρθρος της Τρίτης Διακαινισίμου και Θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Επισκόπου  Μεσαορίας κ. Γρηγορίου. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Χοροστασίες κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ - ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΕΣ  MΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, την Κυριακή 9 Απριλίου 2017, θα  προστεί Αρχιερατικού Συλλειτούργου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου, (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2017. Κυριακή Ε΄ Νηστειών

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη στη Λευκωσία. (περισσότερα…)

Κλίμακα

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 24-26 Μαρτίου 2017. Κυριακή Δ΄ Νηστειών

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού της Εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και θα αναγνώσει την Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Λευκωσία. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 10 – 12 Μαρτίου 2017. Κυριακή B΄ Νηστειών

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών και θα αναγνώσει την Β΄ Στάση αυτών στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στο συνοικισμό Άσπρες Στροβόλου. Την Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αγλαντζιά. Ακολούθως, ο Μακαριώτατος, θα προστεί του Μνημοσύνου του ήρωα Στέλιου Μασιήνη. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών και θα αναγνώσει την Β΄ Στάση αυτών στον [...]

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 3 – 5 Μαρτίου 2017. Κυριακή Α΄ Νηστειών

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών και θα αναγνώσει την Α΄ Στάση αυτών στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Λευκωσία. Την Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στη Μακεδονίτισσα. (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 17 – 19 Μαρτίου 2017. Κυριακή Γ΄ Νηστειών

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος την Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών και θα αναγνώσει την Γ΄ Στάση αυτών στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στο Στρόβολο. Την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017, θα προστεί Αρχιερατικού Συλλειτούργου στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελιστρίας στην Παλλουριώτισσα, συλλειτουργούντος του (περισσότερα…)

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Κασσιανού στην παλαιά Λευκωσία (25-26 Φεβρουαρίου 2016)

Φέτος, με τις ευλογίες της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, η μνήμη του Αγίου Κασσιανού του Ρωμαίου τιμήθηκε 25-26 Φεβρουαρίου 2017. Ένας από τους λόγους της μεταθέσεως της εορτής είναι ότι ο Άγιος τιμάται κανονικά στις 29 Φεβρουαρίου μόνο κατά τα δίσεκτα έτη, (περισσότερα…)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 25 – 26 Φεβρουαρίου 2017. Κυριακή της Τυρινής ( Της Εξορίας των Προτοπλάστων)

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στη Λάρνακα. (περισσότερα…)