Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 3-6 Ιανουαρίου 2016

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 3-6 Ιανουαρίου 2016

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 3 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Εφραίμ στον Άγιο Αμβρόσιο.

Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο και στη συνέχεια θα προστεί της πομπής προς το λιμανάκι της Κάτω Πάφου, όπου θα γίνει η τελετή του αγιασμού των υδάτων.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 3 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 3 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Σαλαμιού.

Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς και στη συνέχεια θα προστεί της τελετής του αγιασμού των υδάτων που θα γίνει στο λιμανάκι στο Λατσί.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Θεολόγος Αλεξανδράκης  την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πέγεια και στη συνέχεια θα προστεί της τελετής του αγιασμού των υδάτων που θα γίνει στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post