Συνάντηση Μακαριωτάτου με τον κ. Νίκο Βασιλείου και τη σύζυγό του κ. Ρέα, ομογενείς της Αυστραλίας.

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Συνάντηση Μακαριωτάτου με τον κ. Νίκο Βασιλείου και τη σύζυγό του κ. Ρέα, ομογενείς της Αυστραλίας.

Την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος δέχθηκε στο Γραφείο του, τον κ. Νίκο Βασιλείου και τη σύζυγό του  κ. Ρέα, ομογενείς της Αυστραλίας, οι οποίοι κατάγονται από τις κοινότητες Τρούλλων και  Άρσους Λεμεσού, αντίστοιχα.

Ο κ. Νίκος Βασιλείου μετέφερε στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Επιταγή-προσφορά, της Ελληνικής Κυπριακής Λέσχης στο Σύδνεϋ, για το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου.

Ο κ. Βασιλείου είναι δραστήριο μέλος της Ελληνικής Κυπριακής Λέσχης στο Σύδνεϋ και μάλιστα, μέχρι πρόσφατα, διετέλεσε Πρόεδρος της Λέσχης.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου δέχθηκε με πολλή χαρά το ζεύγος Βασιλείου και ευχαρίστησε τους ιδίους, τον Πρόεδρο κ. Πανίκο Αχιλλέως και τα μέλη της Ελληνικής Κυπριακής Λέσχης στο Σύδνεϋ για την ευγενική προσφορά τους προς το κυπρίους αδελφούς.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ενδιαφέρθηκε για την ομογένεια στην Αυστραλία και άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή, από τον κ. Βασιλείου, για τους αγώνες και τις δραστηριότητες των Κυπρίων της Αυστραλίας. Ο Μακαριώτατος, επίσης, ευχαρίστησε για τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Στυλιανού και τόνισε το σπουδαίο έργο, το οποίου επιτελεί ως ο πνευματικός ηγέτης της ομογένειας στην Αυστραλία.

Στη συνάντηση παρέστη και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

Απο το Γραφείο Ενημερώσεως και Επικοινωνίας.

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Print Friendly, PDF & Email

Share this post