Επίσκεψη στο Προεδρικό με την ευκαιρία του Πάσχα

Αρχιεπίσκοπος-Πρόεδρος Αναστασιάδης

Επίσκεψη στο Προεδρικό με την ευκαιρία του Πάσχα

Η Εκκλησία είναι έτοιμη να συμβάλει στην ανάπτυξη στον τόπο, δήλωσε την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. κ. Χρυσόστομος Β΄, ύστερα από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ανέφερε ότι η συνάντηση ήταν εθιμοτυπική ενόψει και του Πάσχα, αλλά πρόσθεσε ότι «όλους μας απασχολεί το θέμα της οικονομίας». Όπως είπε, η Εκκλησία είναι έτοιμη να συμβάλει ούτως ώστε πιο εύκολα να βγει ο λαός από την κρίση, προσθέτοντας ότι «θα το πράξουμε με πολλή αγάπη».

Ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης «διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση θα παίρνει όλα τα μέτρα ούτως ώστε να βοηθηθεί αυτός ο τόπος να βγει από την κρίση και έτσι φεύγουμε ενθουσιασμένοι μπορώ να πω από το προεδρικό σήμερα». Ερωτηθείς εάν συζήτησαν για τα προτεινόμενα μέτρα για επανεκκίνηση της οικονομίας, ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι το σημαντικότερο είναι η ανάπτυξη και ότι η Εκκλησία θα συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση. «Ασφαλώς μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη, χωρίς ανάπτυξη δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Και ακριβώς μέσα σε αυτά τα πλαίσια θα εργαστούμε όλοι μας και εμείς σαν Εκκλησία  να συμβάλουμε να υπάρξει ανάπτυξη, να κινηθεί η αγορά και να έρθει το χαμόγελο στο πρόσωπο του λαού μας. Αυτό θέλουμε», είπε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post