Επίσκεψη Ευάγγελου Μεϊμαράκη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου

Αρχιεπίσκοπος -Μμειμαρακης

Επίσκεψη Ευάγγελου Μεϊμαράκη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου

Με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος πραγματοποιεί τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, συναντήθηκε την Παρασκευή ,20 Ιουλίου, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος.

Ο Μακαριώτατος, υποδέχθηκε τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, καθώς και τα μέλη της συνοδείας του στο γραφείο του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή. Η συνάντηση διήρκησε μισή περίπου ώρα και πραγματοποιήθηκε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα.

Ο Κύπρου Χρυσόστομος καλωσορίζοντας τον κ. Μεϊμαράκη εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη και την συνάντηση μαζί του. Ο Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε, επίσης, τη χαρά του, γιατί του δόθηκε η ευκαιρία, μέσα στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψής του στο νησί, να επισκεφθεί και τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας Κύπρου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε, κυρίως, γύρω από ζητήματα που αφορούν το Εθνικό μας πρόβλημα και την Οικονομική κρίση που δοκιμάζει όλο τον Ελληνισμό αλλά και το παγκόσμιο. Παράλληλα έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στις χώρες της Μέσης Ανατολής.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Μιχάλης Σπύρου
Θεολόγος

Print Friendly, PDF & Email

Share this post