Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου 5 – 8 Σεπτεμβρίου 2015

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου 5 – 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015, θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη Λεμώνα.

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ανώγυρα.

Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 το εσπέρας, θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοαιματούσης στη Χλώρακα.

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 το εσπέρας, θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοαιματούσης στη Σίμου.

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Γιόλου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015το εσπέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον ιερό παρεκκλήσι του Αγίου Σώζοντα στην Ασπρογιά.

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χόρτενης στην Πελαθούσα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post