Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου 5 – 16 Αυγούστου 2015

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου 5 – 16 Αυγούστου 2015

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την Τετάρτη, 5 Αυγούστου, θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αυδήμου.

Το πρωί της Πέμπτης, 6 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Στατό –Άγιο Φώτιο.

Την προσεχή Κυριακή, 9 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως στη Λευκωσία και ακολούθως θα προστεί του μνημοσύνου του αειμνήστου Ανδρέα Μιτσίδη.

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορροϊατίσσης.

Το πρωί του Σαββάτου, 15 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην ίδια Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή.

Την Κυριακή 16 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στο Στρουμπί.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την Τετάρτη, 5 Αυγούστου, θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Δρύμου.

Το πρωί της Πέμπτης, 6 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αυδήμου.

Την προσεχή Κυριακή 9 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον Παχύαμμο και θα προστεί του μνημοσύνου των πεσόντων κατά τα μάχας της Τηλλυρίας.

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Κινούσα.

Το πρωί του Σαββάτου, 15 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Τροοδιτίσσης.

Την Κυριακή 16 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την Πέμπτη, 6 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κισσόνεργα.

Την προσεχή Κυριακή, 9 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Γιόλου όπου και θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου του ήρωα Σάββα Αντωνιάδη.

Το βράδυ της Κυριακής, 9 Αυγούστου, στις 9:00 το βράδυ θα προστεί αγρυπνίας στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αυδήμου.

Την Τετάρτη, 12 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό αγίων Φωτίου και Ανικήτου στον Άγιο Φώτιο.

Το πρωί του Σαββάτου, 15 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Την Κυριακή 16 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Μούτταλο.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Print Friendly, PDF & Email

Share this post