Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 8 – 14 Απριλίου 2015

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 8 – 14 Απριλίου 2015

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος τη Μεγάλη Τετάρτη το βράδυ θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νιπτήρος και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Αναβαργός.

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στην Πάφο.

Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Αγίων Παθών στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου.

Την Μεγάλη Παρασκευή πρωί θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Γεροσκήπου.

Το εσπέρας της Μεγάλης Παρασκευής θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Επιταφίου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου.

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου.

Το Μεσονύχτιο του Μεγάλου Σαββάτου θα προστεί της ακολουθίας της αναστάσεως και θα λειτουργήσει στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου.
Στον ίδιο Καθεδρικό Ιερό Ναό θα χοροστατήσει και κατά τον εσπερινό της αγάπης στις 11 π.μ. της Κυριακής του Πάσχα.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης θα χοροστατήσει κατά τη ακολουθία των Αγίων Παθών στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

Το εσπέρας της Μεγάλης Παρασκευής θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς.

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

Το Μεσονύχτιο του Μεγάλου Σαββάτου θα προστεί της ακολουθίας της αναστάσεως και θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς.

Την Τρίτη του Πάσχα θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγών Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον Παχύαμμο.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός τη Μεγάλη Τετάρτη το βράδυ, Μεγάλη Πέμπτη πρωί, Μεγάλη Πέμπτη βράδυ και Μεγάλη Παρασκευή το μεσημέρι θα προστεί των ιερών ακολουθιών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην ομώνυμη κοινότητα στην Πάφο.

Το εσπέρας της Μεγάλης Παρασκευής, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου καθώς και το Μεσονύχτιο του Μεγάλου Σαββάτου θα προστεί των ιερών ακολουθιών στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορροϊατίσσης.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου των Κουμάνων στα Μέσανα.

Την Τρίτη του Πάσχα θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Εξωκκλήσι της Αγίας Ελισάβετ στον Άγιο Αμβρόσιο.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post