Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1 – 7 Απριλίου 2015

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1 – 7 Απριλίου 2015

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την Κυριακή, 5 Απριλίου 2015 το πρωί, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Γεροσκήπου. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Κενδέου στην Πάφο.

Τη Μεγάλη Δευτέρα το βράδυ θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

Τη Μεγάλη Τρίτη το βράδυ θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Μούτταλο.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την Τετάρτη, 1ην Απριλίου 2015 το πρωί, στις 10:00 θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την επέτειο της 1ης Απριλίου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

Την Κυριακή, 5 Απριλίου το πρωί, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Ποταμιού. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

Τη Μεγάλη Δευτέρα το βράδυ θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Σίμου.

Τη Μεγάλη Τρίτη το βράδυ θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης Γιόλους.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την Τετάρτη, 1ην Απριλίου 2015 το πρωί, στις 10:00 θα προστεί της δοξολογίας για την επέτειο της 1ης Απριλίου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στην Πάχνα.

Την Κυριακή, 5 Απριλίου 2015 το πρωί, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορροϊατίσσης.

Ο Θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Χαράλαμπος Παπασάββας θα κηρύξει την προσεχή Κυριακή, 5 Απριλίου, στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ανώγυρα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post