Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 29 Ιουνίου 2016

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 29 Ιουνίου 2016

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την Τετάρτη 29 Ιουνίου το πρωί, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο.

Tην Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 στις 7:30 μ.μ., με την ευκαιρία της εορτής των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και εις ανάμνησιν της 1970ής επετείου από της επίσκεψης και του κηρύγματος των Αποστόλων Βαρνάβα και Παύλου στην Πάφο θα τελεσθεί πανηγυρικός Εσπερινός στη «Στήλη του Αποστόλου Παύλου» στην Κάτω Πάφο, χοροστατούντων του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, του Μητροπολίτου Πάφου και άλλων Αρχιερέων.

Μετά το πέρας του Εσπερινού θα ακολουθήσει λιτάνευση της εικόνας των Αποστόλων Βαρνάβα και Παύλου, κατά δε την περιφορά θα παιανίζει η Φιλαρμονική της Αστυνομίας. Στρατιωτικό άγημα θα αποδώσει τιμές.

Τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την Τετάρτη 29 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Αργάκα.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την Τετάρτη 29 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στην Κάτω Πάχνα.

Οι Θεολόγοι της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου θα κηρύξουν την προσεχή Κυριακή, 26 Ιουνίου, ως εξής:

Παύλος Άρκου   Νικόκλεια

Αλέξανδρος Μπιτσιούνης  Αλέκτορα

Γιώργος Σαββίδης  Τίμη 

Print Friendly, PDF & Email

Share this post