Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1-3 Ιουλίου 2016

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1-3 Ιουλίου 2016

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 3 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου της 9ης Ιουλίου και του καρατομηθέντος Ηγουμένου της Μονής Οικονόμου Δοσιθέου.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 3 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοαιματούσης στη Χλώρακα όπου ακολούθως θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 1ην Ιουλίου το πρωί θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα προστεί της καθιερωμένης αγρυπνίας για την εορτή της ευρέσεως των ιερών λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης  στον ομώνυμο Ιερό Ναό στον Παχύαμμο.

Την Κυριακή 3 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο όπου ακολούθως θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου του ήρωα Ανδρέας (Άντη) Παπαδοπούλου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post