Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας – Αμμοχώστου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 17 – 20 Ιουλίου 2015

Ο Προφήτης Ηλίας

Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας – Αμμοχώστου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 17 – 20 Ιουλίου 2015

Το εσπέρας της Πέμπτης 16 Ιουλίου 2015, στις 7:30μ.μ, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας-Αμμοχώστου κ. Βασίλειος θα χοροστατήσει της ακολουθίας του Εσπερινού στο πανηγυρίζων ξωκλήσι της Αγίας Μαρίνης στο Παραλίμνι.

Ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιερώνυμος Πυλιώτης στις 7:00μ.μ θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στο πανηγυρίζων ξωκλήσι της Αγίας Μαρίνης στη νεκρή ζώνη στην Δερύνεια.

Την επομένη, Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015, ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Aγίας Μαρίνης Δάσους Άχνας.

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία θα τελεστεί τόσο στα εξωκλήσια της Αγίας Μαρίνης στο Παραλίμνι, στη νεκρή ζώνη στην Δερύνεια, καθώς επίσης και στο Αυγόρου.

Το εσπέρας της Παρασκευής 17 Ιουλίου 2015, 8:00μ.μ-12:30π.μ θα τελεστεί Παράκληση και Αγρυπνία στο ξωκλήσι της Αγίας Μαρίνης στο Παραλίμνι.

Την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας-Αμμοχώστου κ. Βασίλειος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στην κατεχόμενη Λάπαθο.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου και θα προστεί του μνημοσύνου των πεσόντων κατά την Τουρκική εισβολή του 1974.

Οι κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως θα κηρύξουν ως εξής: Πρωτ. Βασίλειος Νικολάου στον Ιερό Ναό Παναγίας Αγίας Νάπας, Πρωτ. Χριστόδουλος Χριστοδούλου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Συνοικισμού Βρυσούλλων, Οικον. Φίλιππος Φιλίππου στον Ιερό Ναό Aγίας Μαρίνης και Αρχαγγέλου Μιχαήλ Δάσους Άχνας, Πρεσβ. Σταύρος Σταύρου στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Σωτήρα, Πρεσβ. Γεώργιος Χατζηαδάμου στο Ιερό Ναό Αναστάσεως του Σωτήρος Σωτήρας, Πρεσβ. Ανδρέας Ηλία στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσης Λιοπετρίου, Πρεσβ. Ανδρέας Κυριάκου στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Δερύνειας Πρεσβ. Κωνσταντίνος Αθανασίου στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Φρενάρους, Πρεσβ. Ειρηναίος Κυριάκου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα Συνοικισμού Δερύνειας, Πρεσβ. Πολύβιος Λαμπρινίδης στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Παραλιμνίου και Πρεσβ. Ανδρέας Παπαμιχαήλ στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Συνοικισμού Παραλιμνίου.

Το εσπέρας της Κυριακής 19 Ιουλίου 2015, στις 7:30μ.μ, ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει της ακολουθίας του Εσπερινού στο πανηγυρίζων ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στον Πρωταρά. Θα ακολουθήσει Παράκληση και ιερά Αγρυπνία με Όρθρο και Θεία Λειτουργία μέχρι τις 12:30π.μ. Το πρωί της Δευτέρας, δεν θα υπάρχει Θεία Λειτουργία.

Το απόγευμα της Δευτέρας στις 7:00μ.μ θα τελεστεί Παράκληση.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας-Αμμοχώστου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post