Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Λειτουργίες – Κηρύγματα, 17-27 Οκτωβρίου 2013

Ιερά Μητρόπολις Κιτίου: Λειτουργίες – Κηρύγματα, 17-27 Οκτωβρίου 2013

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος την Πέμπτη εσπέρας 17 Οκτωβρίου 2013 θα χοροστατήσει στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου.

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου εορτή της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του αγίου και δικαίου φίλου του Χριστού Λαζάρου του τετραημέρου και τη αφίξει νέας αργυράς λειψανοθήκης δωρεάς του ευσεβούς ζεύγους εκ Ρωσίας  Ανδρέου και Ευγενίας Κουριέβ και με την ευκαιρία των 40 χρόνων αρχιερατικής διακονίας του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κιτίου κ. Χρυσοστόμου θα τελεστεί αρχιερατική θεία λειτουργία στον ιερό ναό αγίου Λαζάρου προϊσταμένου του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κιτίου κ. Χρυσοστόμου και συλλειτουργούντων αυτώ όλων των ιερέων και διακόνων των χειροτονηθέντων ή και προχειρισθέντων υπ’αυτού.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει στον ιερό ναό αγίου Μάμαντος Τρούλλων και θα χειροτονήσει εις Πρεσβύτερο τον διάκονο ΄Αγγελο Κλεάνθους.

Η Ιερά Μητρόπολη Κιτίου σας προσκαλεί στο Συνοδικό Συλλείτουργο που θα τελεσθεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013 στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού (νέος ναός), με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 χρόνων αρχιερατικής διακονίας του Πανιεροτάτου Μητροπολίτη Κιτίου κ.κ. Χρυσοστόμου, προϊσταμένων του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ και του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου Β΄.

Tο Θείο Λόγο θα κηρύξει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος ο Β΄.

Ιερά Μητρόπολις Κιτίου
16 Οκτωβρίου 2013.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post