Ονομαστήρια της Α. Π. του Μητροπολίτου Κιτίου κ. Χρυσοστόμου

Ονομαστήρια της Α. Π. του Μητροπολίτου Κιτίου κ. Χρυσοστόμου

Την προσεχή Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013, εορτή της Ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, άγει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος.

Την παραμονή της εορτής 26 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 5.00 μ.μ., θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού στην Λάρνακα (μεγάλος Ναός), στον οποίο θα χοροστατήσει ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος και θα ψάλλει η Βυζαντινή χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Κιτίου.

Την κυριώνυμο ημέρα 27 Ιανουαρίου, θα τελεσθεί Συνοδικό Συλλείτουργο στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού στην Λάρνακα, προεξάρχοντος του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου. Στη Θεία Λειτουργία θα ψάλλει η Βυζαντινή χορωδία της Ιεράς Μονής Κύκκου και η Βυζαντινή χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου. Την ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας θα μεταδίδουν ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA και το ραδιόφωνο του Τάγματος Οδοιπόρων Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Πανιερότατος θα δεχθεί τις ευχές και τα συγχαρητήρια των επισήμων και του λαού, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Κοντού στην Λάρνακα μέχρι τις 12.30 μ.μ. και από τις 3.00μ.μ. μέχρι και τις 6.00μ.μ.

Εκ του Γραφείου Θρησκευτικής Διαφωτίσεως της Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post