Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 5 – 7 Αυγούστου 2016

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 5 – 7 Αυγούστου 2016

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 5 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αυδήμου.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Στατό – Άγιο Φώτιο.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Χρυσοσώτηρος Ακανθούς στην Ορόκλινη.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Παρασκευή 5 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στη Μεσόγη όπου θα προχειρίσει εις Αρχιμανδρίτη τον Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Θεοχάρους.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αυδήμου.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Γουδί όπου και θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου του ήρωα Γεωργίου Χ’’ Γιάννη.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 5 Αυγούστου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Δρύμου.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κισσόνεργα.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Γιόλου όπου και θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου του ήρωα Σάββα Αντωνιάδη.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post