Δεύτερη διάλεξη του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου

Δεύτερη διάλεξη του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου

«40 χρόνια Κατοχής. Δεν ξεχνώ!»
Δεύτερη Διάλεξη 4ου Κύκλου Διαλέξεων
ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Από τις 2 Νοεμβρίου 2014 διεξάγεται η 3η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Κύπρου, που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας – Αμμοχώστου στην πλατεία Μητροπόλεως στο Παραλίμνι. Η Έκθεση έχει ως θέμα «40 χρόνια κατοχής. Δεν ξεχνώ» και δόθηκε με αφορμή το θλιβερό γεγονός της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την τουρκική εισβολή.

Η δεύτερη συνάντηση του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 3ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Κύπρου, την Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014, ώρα 6:30 μ.μ.  Η συνάντηση αυτή θα έχει τη μορφή συζήτησης στρογγυλής τραπέζης, κατά την οποία εισηγητές θα είναι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δρ Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Καθηγητής Χρηματοοικονομικών και Διοικητικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Κύπρου Δρ Σταύρος Ζένιος. Την όλη συζήτηση θα συντονίσει ο Δρ Γεώργιος Κάκκουρας, Διευθυντής Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.

Μετά το τέλος της συζήτησης θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ρωμηοσύνη» και τη Χορωδία Νέων της Μητροπόλεως.

Η διάλεξη θα μεταδίδεται ζωντανά από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως (www.imconstantias.org.cy) και ηχογραφημένη από τον τοπικό ραδιοσταθμό «Ράδιο Πολιτεία» (106,7 FM) και το ραδιοσταθμό του Πανεπιστημίου Κύπρου, UCYvoice (95.2 FM). Χορηγοί επικοινωνίας είναι, επίσης, το ΡΙΚ, η εφημερίδα «ο Φιλελεύθερος» και η ηλεκτρονική εφημερίδα Famagusta News (www.famagusta-news.com).

Χορηγός του τέταρτου κύκλου διαλέξεων είναι η ΣΠΕ Κοκκινοχωρίων.

Για πληροφορίες για τον τέταρτο κύκλο διαλέξεων μπορείτε να ανατρέξετε στον σύνδεσμο:http://www.ucy.ac.cy/data/pure/Ekdhlwseis/ELEFTHERA/salaminio22013-14.pdf

Print Friendly, PDF & Email

Share this post