Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας-Αμμοχώστου: Λειτουργίες – Κηρύγματα, 28 Αυγούστου-2 Σεπτεμβρίου 2014

Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας-Αμμοχώστου: Λειτουργίες – Κηρύγματα, 28 Αυγούστου-2 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΕΞΩΚΛΗΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ (29-8-2014)

Την ερχόμενη Πέμπτη 28 Αυγούστου το εσπέρας στις 6:30 μ.μ. θα τελεσθεί πανηγυρικός εσπερινός στο ξωκλήσι του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στην περιοχή Φανός στο Παραλίμνι, με την ευκαιρία της εορτής της αποτομής της τιμίας κεφαλής του Βαπτιστού Ιωάννου.

Το πρωί της Παρασκευής 29 Αυγούστου, 6:30-8:30 π.μ., θα τελεστεί ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 6:30μ.μ θα ψαλεί ο Παρακλητικός Κανών στον Τίμιο Πρόδρομο.

Την ερχόμενη Κυριακή, 31 Aυγούστου ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας – Αμμοχώστου κ. Βασίλειος θα λειτουργήσει και κηρύξει στο ξωκλήσι του Αγίου Μάμαντος στο Παραλίμνι, και θα προστεί του μνημοσύνου των πεσόντων Μανδριτών Αμμοχώστου και δεήσεως υπέρ ανευρέσεως των αγνοουμένων.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κυρηνείας κ. Χρυσόστομος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Συνοικισμού Βρυσούλλων.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Ιερώνυμος Πυλιώτης θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσης Λιοπετρίου και θα προστεί του μνημοσύνου των πεσόντων του Αχυρώνα Λιοπετρίου.

Οι κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως θα κηρύξουν ως εξής: Αρχιμ. Αυγουστίνος Κκαράς στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Εξορινού στην Αμμόχωστο, Πρωτ. Ηρακλείδιος Ξιούρος στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη κατεχόμενη κοινότητα Γύψου, Πρωτ. Αναστάσιος Ισαάκ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου, Οικον. Φίλιππος Φιλίππου στον Ιερό Ναό Aγίας Μαρίνης και Αρχαγγέλου Μιχαήλ Δάσους Άχνας, Πρεσβ. Ανδρέας Θεμιστοκλέους στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Φρενάρους, Πρεσβ. Σταύρος Σταύρου στον Ιερό Ναό  Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Σωτήρα, Πρεσβ. Γεώργιος Χατζηαδάμου στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Σωτήρος στη Σωτήρα, Πρεσβ. Χρίστος Κούλενδρος στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Αυγόρου, Πρεσβ. Ανδρέας Ηλία στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσης Λιοπετρίου, Πρεσβ. Ανδρέας Χρίστου στον Ιερό Ναό Παναγίας Αγίας Νάπας, Πρεσβ. Ειρηναίος Κυριάκου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα Συνοικισμού Δερύνειας και Πρεσβ. Πολύβιος Λαμπρινίδης στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Παραλιμνίου. Ο θεολόγος Ρένος Κωνσταντίνου θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Δερύνειας.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΕΞΩΚΛΗΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΜΑΝΤΟΣ (2-9-2014)

Την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου το εσπέρας στις 6:00 μ.μ. θα τελεσθεί πανηγυρικός εσπερινός στο ξωκλήσι του Αγίου Μάμαντος στο Παραλίμνι, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μάμαντος. Το πρωί της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, 6:30-8:30 π.μ. θα τελεστεί ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας
27 Αυγούστου 2014

Print Friendly, PDF & Email

Share this post