Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας-Αμμοχώστου: Λειτουργίες – Κηρύγματα, 25-27 Ιουλίου 2014

Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας-Αμμοχώστου: Λειτουργίες – Κηρύγματα, 25-27 Ιουλίου 2014

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Την Παρασκευή, 25 Ιουλίου, το εσπέρας, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας – Αμμοχώστου κ. Βασίλειος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στο πανηγυρίζον εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής στη Σωτήρα. Ο εσπερινός θα αρχίσει στις 7:00 μ.μ.

Την επομένη Σάββατο 26 Ιουλίου, θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία (6:30 π.μ.-9:00π.μ.).

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα τελεστεί ο Εσπερινός στο εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής με την ευκαιρία της Εορτής του Αγίου Παντελεήμονος και την επομένη, Κυριακή 27 Ιουλίου, θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.(6:30π.μ.-9:00 π.μ.).

Αγρυπνία στον Άγιο Παντελεήμονα

Την ερχόμενη Παρασκευή 25 Ιουλίου το εσπέρας θα τελεσθεί αγρυπνία στο παρεκκλήσι του Αγίου Παντελεήμονος στο Παραλίμνι, με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Παρασκευής. Η αγρυπνία θα αρχίσει στις 9:00μ.μ. και θα τελειώσει γύρω στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα.

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Το Σάββατο, 26 Ιουλίου, το εσπέρας, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας – Αμμοχώστου κ. Βασίλειος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στο πανηγυρίζον εξωκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα στο Παραλίμνι. Ο εσπερινός θα αρχίσει στις 7:00 μ.μ.

Την επομένη Κυριακή 27 Ιουλίου θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία (6:30π.μ.-9:00 π.μ.) στο εξωκλήσι του Αγίου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελεστεί Παράκληση στο εξωκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα.

Την Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας – Αμμοχώστου κ. Βασίλειος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Αγίας Νάπας.

Οι κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως θα κηρύξουν ως εξής: Πρωτ. Ευαγόρας Καλλής στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσης Λιοπετρίου, Πρωτ.  Χριστόδουλος Χριστοδούλου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Συνοικ. Βρυσούλλων, π. Σταύρος Σταύρου στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Σωτήρα, π. Χρίστος Κούλενδρος στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Αυγόρου, π. Γεώργιος Χατζηαδάμου στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Σωτήρος  στη Σωτήρα, π. Ανδρέας Κυριάκου στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Δερύνειας, π. Ειρηναίος Κυριάκου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα Συν. Δερύνειας.

Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας- Αμμοχώστου,
24 Iουλίου 2014.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post