Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 28 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου 2016

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 28 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στις Κέδαρες. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βρυαίνης στα Μαντριά της Πάφου.

Τη Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016, θα συλλειτουργήσει με τον θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αρσινόης κ. Νεκτάριο και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την Πέμπτη 1ην Σεπτεμβρίου 2016, θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στη Δορά όπου ακολούθως θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου της κοινότητας.

Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στον Άγιο Ιωάννη Κελοκεδάρων.

Την Πέμπτη 1ην Σεπτεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Μηλιά.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post