Επίσημη επίσκεψη της Α.Μ. του Πατριάρχη Σερβίας κ. κ. Ειρηναίου στην Εκκλησία της Κύπρου (9-16 Νοεμβρίου 2016)

Επίσημη επίσκεψη της Α.Μ. του Πατριάρχη Σερβίας κ. κ. Ειρηναίου στην Εκκλησία της Κύπρου (9-16 Νοεμβρίου 2016)

Υποδοχή της Α.Μ. του Πατριάρχη Σερβίας κ. κ. Ειρηναίου στην Ιερά Αρχιεπισκοπή (10 Νοεμβρίου 2016)

Συλλείτουργο Προκαθημένων στην Μεγαλόνησο (13 Νοεμβρίου 2016)

Προσφώνηση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου κατα το Συλλείτουργο της 13ης Νοεμβρίου 2016 προς τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίο

Επίσκεψη της Α.Μ. του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου (11 Νοεμβρίου 2016)

Επίσκεψη της Α.Μ. του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού (15 Νοεμβρίου 2016)

Επίσκεψη της Α.Μ. του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου στην Ιερά Μητρόπολη Κιτίου (11 Νοεμβρίου 2016)

Επίσκεψη της Α.Μ. του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής

Η Α.Μ. Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

κ.κ. ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ

ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

(9-16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016)

Η Α.Μ. ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος,  μετά από πρόσκληση της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, αφικνείται την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 20:35΄μ.μ., στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, προς πραγματοποίηση επταήμερης επίσημης επίσκεψης στη νήσο μας. Τούτον θα συνοδεύουν Αρχιερείς και κληρικοί της Εκκλησίας της Σερβίας.

Τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίο και τη συνοδεία του θα υποδεχθούν στον Αερολιμένα Λάρνακας ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου             κ.κ. Χρυσόστομος και Μέλη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου.

Η επίσημη υποδοχή της Α.Μ. του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 στις 10.15΄π.μ. στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου. Στη συνέχεια θα τελεσθεί Δοξολογία στον Καθεδρικό ναό Αγίου Ιωάννου. Κλήρος και λαός θα υποδεχθούν τους υψηλούς Επισκέπτες μας.

Την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016, οι Προκαθήμενοι των δύο Εκκλησιών θα προστούν του Αρχιερατικού Συλλειτούργου, που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο.

Την Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016, η Α.Μ. ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος θα συναντηθεί με την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κατά τη διάρκεια της εδώ παραμονής του, ο Πατριάρχης Σερβίας θα επισκεφθεί Ιερές Μητροπόλεις και Ιερές Μονές της νήσου μας.

Από την Κύπρο ο Πατριάρχης Σερβίας και η συνοδεία του θα αναχωρήσουν την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016.

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου,

2 Νοεμβρίου 2016.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ

Print Friendly, PDF & Email

Share this post