Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Αλλαγή στις διαλέξεις του Σαλαμίνιου Ελ. Πανεπιστημίου για τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2017

Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Αλλαγή στις διαλέξεις του Σαλαμίνιου Ελ. Πανεπιστημίου για τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2017

Η Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, ενημερώνει τους συμμετέχοντες στον 6ο κύκλο διαλέξεων του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου ότι, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ. κ. Ιωάννης, λόγω ιατρικής επέμβασης στην οποία έχει υποβληθεί, δεν θα μπορέσει να παραστεί τον Φεβρουάριο του 2017 στο Παραλίμνι και να πραγματοποιήσει διάλεξη. Το θέμα της διάλεξης του Πατριάρχη Αντιοχείας «Σύγκρουση και ειρηνική συνύπαρξη θρησκειών και πολιτισμών» ως εκ’ τούτου, θ’ αναπτύξει ο Κύπριος Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης, κατά την εξής διαφοροποίηση στην ημερομηνία:

  • Η 4η κατά σειρά διάλεξη (Ιανουάριος 2017) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 στις 7:00μ.μ και όχι στις 12 Ιανουαρίου 2017 όπως έχει δημοσιευθεί με ομιλητή τον Υπουργό Εξωτερικών ο οποίος θα αναπτύξει το πιο πάνω θέμα.
  • Η εισήγηση από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας κ. Βασίλειο με θέμα «Η συμβολή του Χριστιανισμού στην καλλιέργεια του Πολιτισμού της Ειρήνης», θα πραγματοποιηθεί κατά την 5η κατά σειρά διάλεξη του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:00μ.μ.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post