Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 3-9 Δεκεμβρίου 2016

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 3-9 Δεκεμβρίου 2016

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016, θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Άρμου.

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Σαλαμιού. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Σάββα στη Δορά.

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παραλιακό Μέτωπο Κάτω Πάφου.

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Άγιο Νικόλαο.

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Τυχικού στα Μέσανα.

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Άννας στην Αλέκτορα.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος το προσεχές Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016, θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Αγία Βαρβάρα.

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Αργάκα.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός προσεχή Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίας Βαρβάρας στην Ανώγυρα.

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πάλαι ποτέ διαλάμψασα και πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Σάββα Καρόνος παρά την Τραχυπέδουλα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Νατά.

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παραλιακό Μέτωπο Κάτω Πάφου. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αμβροσίου στον Άγιο Αμβρόσιο.

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Τυχικού στα Μέσανα. Στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό θα λειτουργήσει και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

Οι Θεολόγοι της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου την προσεχή Κυριακή 4 Δεκεμβρίου θα κηρύξουν ως εξής:

Παύλος Άρκου – Κανναβιού

Αλέξανδρος Μπιτσιούνης – Πόλη Χρυσοχούς

Γιώργος Σαββίδης – Κονιά

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post