Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 5 – 11 Ιανουαρίου 2019

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 5 – 11 Ιανουαρίου 2019

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 6 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς, θα τελέσει τον Μέγα Αγιασμό των Θεοφανίων και στη συνέχεια στο λιμανάκι στο Λατσί θα γίνει ο αγιασμός των υδάτων.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 5 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει, θα προστεί του Μεγάλου Αγιασμού της παραμονής των Θεοφανίων και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Γιόλου

Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πέγεια, θα προστεί του Μεγάλου Αγιασμού των Θεοφανίων και στη συνέχεια στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας θα γίνει ο αγιασμός των υδάτων.

Την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Θεοδοσίου στην Αχέλεια.

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Θεοδοσίου στο Αναβαργός.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post