Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες Κηρύγματα 24 – 30 Μαρτίου 2019

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες Κηρύγματα 24 – 30 Μαρτίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 24 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Μούτταλο. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στη Βάσα Κοιλανίου.

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο. Στη συνέχεια στις 10π.μ. θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την εθνική επέτειο της 25ην Μαρτίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Γ΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Άρμου.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο, όπου και θα προστεί του μνημοσύνου των αοιδίμων Μητροπολιτών Πάφου.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 24 θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελιστρίας στον Κάθηκα.

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Λάρνακα.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Γ΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 24 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Προδρόμι.

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσομαμωνιτίσσης στα Μαμώνια, όπου στη συνέχεια θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Γ΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου στα Κονιά.

 

Ο Θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Παύλος Άρκου την προσεχή Κυριακή 24 Μαρτίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Παναρέτου στην Κολώνη.

 

Εκ τις Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post